Woonbeurs 2012 van 25 t/m 30 september

On posted by Hiske Teerling in Nieuws

De Woonbeurs 2012 is dit keer een wel heel speciale editie. Het is namelijk alweer de 20e keer dat het grootste woonevent van Nederland plaats vindt. Dit mag je niet missen! Ontdek nu vast wat er allemaal te beleven is op de Woonbeurs en bestel je entreekaarten online.

Flinders - woonbeurs - Design voor ieder interieur

Zes dagen lang verandert de RAI Amsterdam in een woonparadijs. Bekijk hier de nieuwste collecties van de leukste merken. Wandel door de unieke huizen van de mooiste woonbladen van Nederland. Schuif aan bij lezingen van bekende ontwerpers. Vraag interieurstylisten en architecten om persoonlijk advies voor kleine of grote veranderingen in je huis. En ontdek dé woontrends voor het volgende woonseizoen.

Woonbeurs Amsterdam 20 jaar

Wie jarig is trakteert. En dus kun je op deze 20e editie van de Woonbeurs allerlei feestelijke extra’s scoren. Een voorproefje? Ontvang een gratis tweede kop overheerlijke koffie bij het Organic Café. Vertel je ultieme woondroom op het woonwensbord in de entree. Wie weet wordt jouw woonwens gerealiseerd, in samenwerking met Jan des Bouvrie, t.w.v. € 20.000!  En sluit je dag af met een woontijdschrift naar keuze. Het enige wat je moet doen is de cadeauvoucher bemachtigen. Deze ontvang je als je online een entreekaart koopt of bij de registratiebalie in de entree van de Woonbeurs Amsterdam.  

Online entreekaart = €3,50 korting 

Via www.woonbeurs.nl/kaartverkoop kun je je entreekaarten voor de woonbeurs vooraf kopen. Je krijgt dan €3,50 korting op de entreekaart en betaalt nog slechts €15,-. Je ontvangt een e-ticket via de mail.  

Flinders op de Woonbeurs

Ook Flinders is dit jaar van de partij. Je vindt onze prachtige stand met veel leuke woonaccessoires in HAL 8 (Standnummer 007B). Houd ons magazine in de gaten, want wij hebben tijdens de beursdagen een aantal spetterende acties. Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Informatie Woonbeurs

Openingstijden
Dinsdag 25 september t|m zondag 30 september 2012
Alle dagen geopend van 10.00 – 18.00 uur
Avondopening op donderdag 27 en vrijdag 28 september tot 22.00 uur

Locatie
Amsterdam RAI, Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam

Kaartverkoop
Kaarten aan de deur €18,50 | Online €15,-
Kinderen van 4 t/m 11 jaar €7,-
Kinderen tot 4 jaar gratis