Nieuwe lijn zitmeubelen gespot: Hollands Trots

On posted by Renée IJzerman in Nieuws

Tijdens je zoektocht naar een bank of fauteuil val je in eerste instantie voor het model of de kleur, maar zitten is meer dan alleen een mooie bank of een fauteuil. Zitten moet vooral aangenaam zijn en ontspanning geven.

Comfortline Sofa's en Chairs: Hollands trotsFoto: Bank uit de collectie Hollands Trots van Comfortline Sofa's & Chairs

Banken en fauteuils van Comfortline Sofa's & Chairs

Mede door de meer dan 25 jaar vakmanschap en expertise weet Comfortline Sofa's & Chairs waar een zitmeubel aan moet voldoen. De collectie zitmeubelen geeft steun op de juiste plaatsen en zorgt voor een aangenaam zitcomfort. De prachtige collectie zitmeubelen is gemaakt van duurzame materialen. Die geven de banken en fauteuils net even iets extra's.

Comfortline Sofa's en Chairs: Hollands trots

Nieuwe collectie: Hollands Trots

De puur Hollandse productie staat in het aanbod van Comfortline Sofa's & Chairs centraal. Het is uniek in de branche van zitmeubelen dat op de meubels een sticker '100% Made in Holland' kan worden geplakt. Dat dit bedrijf daar trots op is laten ze dan ook graag zien. Onder meer met de nieuwe lijn Hollands Trots, die uiteraard, zoals de hele collectie, is gemaakt van duurzame materialen.

Verrassend zijn de levertijden van 4 tot 8 weken.

 

 

Wilma KorrelWilma Korrel is oprichter van Int. Interior Styling & Design een interieuradviesbureau dat adviezen geeft aan particulieren en bedrijven. Dit kan variëren van enkel kleuradvies tot het volledig inrichten, aankleden en verlichten van woning of bedrijfspand.