Hay onthult nieuw label Wrong for Hay

On posted by Danielle Wijman in Nieuws

Flinders - Hay onthult nieuw label Wrong for Hay - Design voor ieder interieur

Ben jij half september in Londen? Grote kans dat je dan struikelt over bekende ontwerpers en nieuwe meubelcollecties. Tijdens het London Design Festival wordt al het nieuws op interieurgebied tentoongesteld. Veel ogen zijn gericht op het succesvolle Deense label Hay. Hay gebruikt het Londense podium voor de wereldwijde première van haar nieuwe label Wrong for Hay.

Wrong for Hay collectie

Hay koos de Londense ontwerper Sebastian Wrong om de Wrong for Hay collectie samen te stellen. Wrong is onder andere bekend van de Spun Light T1 tafellamp en Spun Light F vloerlamp. Voor het nieuwe label van Hay werkte hij samen met zowel gevestigde namen als beginnende ontwerpers. De collectie bevat naast meubels en verlichting ook accessoires als textiel, glaswerk en keramiek. Buiten de foto van de hanglamp is er helaas nog geen beeldmateriaal beschikbaar. Het is dus extra spannend wat er straks onthuld wordt in Londen!

Aan tafel met Hay

Hay heeft de smaak te pakken. Ze staat voor het eerst op het London Design Festival en laat zich meteen twee keer zien. Naast haar nieuwe label, heeft ze ook een pop-up design restaurant ingericht. Met een volwaardig interieur van Hay, culinaire uitspattingen van partner Peckham Refreshment en met een adembenemend uitzicht op St. James park zullen ze vast veel bezoekers trekken.

Over het London Design Festival

Het London Design Event viert dit jaar haar tienjarig jubileum. Het toonaangevende jaarlijkse designevenement bevat meer dan driehonderd verschillende activiteiten en wordt gehouden van 14 t/m 22 september. Meer informatie vind je op www.londondesignfestival.com.