ELLE Inside Design 2013 in moodboards   

On posted by Heidi Willems in Nieuws

Van 27 tot 29 september stond Amsterdam in het teken van ELLE Inside Design 2013. Flinders-styliste Heidi Willems doet verslag aan de hand van vijf sfeervolle moodboards.

10 jaar ELLE Inside Design, een feestje waard! En dat was het ook: prachtig weer en inspirerende winkels en exposities. Leuk ook dat designers en label- en shopeigenaars zelf aanwezig zijn voor een praatje! Helaas te veel om alles in 1 dag te bezoeken…ik koos voor de Oude Pijp en de Utrechtsestraat, met een klein uitstapje naar de nieuwe Hay brand store op de Spuistraat. De highlights van mijn bezoek visualiseer ik door middel van een aantal moodboards.

Hutspot @ ELLE Inside Design 2013

Het eerste moodboard gaat over Hutspot: een stoere, inspirerende zaak met eigen identiteit. Ondanks dat de zaak uit meerdere “winkels” bestaat, is er toch eenheid gecreëerd. Er is ook een kapper, galerie en café. Top!

Moodboard 1. Hutspot

Elle Decoration Studio @ ELLE Inside Design 2013

Het tweede moodboard verbeeldt de ELLE Decoration Studio: trendpresentaties door ELLE-stylisten Theone van der Eerden en Evelien Reich.

Moodboard 2. ELLE Decoration Studio

Mobilia Woonstudio @ ELLE Inside Design 2013

Daarna kwam ik bij de Mobilia Woonstudio. Vier etages met een goede design collectie. Ik spotte hier het bijzondere werk van fotografe Tjitske van Leeuwen en kwam het label Imperfect Design weer tegen. Ik ben fan!

Moodboard 3. Mobilia Woonstudio

Hay brand store @ ELLE Inside Design 2013

En dan de Hay brand store, tja wat moet je daar nog van zeggen…ik word (zoals velen) blij van dit mooie Scandinavische merk! Hieronder vind je een impressie van de onlangs geopende winkel in de Spuistraat in Amsterdam.

Moodboard 4. Hay brand store

All the luck in the world @ ELLE Inside Design

All the luck in the world: een collectie met mooie mix van vintage, handgemaakte items en design, op een hele eigen manier neergezet.

Moodboard 5. All the luck in the word

PURE styling ontwerpt interieurs voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers, is inzetbaar als fotostylist en retailstylist. Heidi Willems schrijft over inspiratie, exposities, beurzen, fotografie en reizen op het PURE styling blog