Design event Salone del Mobile 2012 in Milaan

On posted by Renée IJzerman in Nieuws

Ben je een echte designliefhebber? En heb je altijd al grote design merken willen bezichtigen op een designbeurs? De Salone Internazionale del Mobile 2012 is de ideale gelegenheid. Dit is namelijk het event waar ontwerpers en design labels op wachten om hun nieuwe werk te tonen. Tijdens het 50-jarig jubileum draaide de Salone Internazionale del Mobile vooral om veel kleur en fluorescerende objecten. Hoe zal de 51ste editie van deze designbeurs eruit gaan zien?

Salone del Mobile – beurs

Vanaf 17 april zullen we het weten: dan gaat de Salone del Mobile van start. Het is één van de belangrijkste events ter wereld als het gaat om design. Door een bezoek aan deze beurs kun je alles op het gebied van design zien en aanraken.

De stijlen variëren van klassiek tot modern, en ook de laatste trends komen aan bod. Moooi, Diamantini & Domeniconi en Extremis zijn enkele merken die je kunt aantreffen tijdens de Salone del Mobile. Kortom, tijdens deze beurs hoef je je niet te vervelen en kun je genieten van design in allerlei vormen!

 

Flinders - Salone del Mobile - Design voor ieder interieur

Foto: Salone del Mobile is dé beurs op het gebied van design.

Nieuws over Salone del Mobile

Wij zullen je de komende tijd op de hoogte houden van al het nieuws rondom de Salone del Mobile. Zo hoef je niks te missen :-). Vorig jaar heeft Flinders de Salone del Mobile bezocht. Ben je benieuwd naar onze verhalen over dit bezoek? Bekijk dan deze artikelen uit het Flinders Magazine:

Zona Tortona & Ventura Lambrate

Naast de beurs zijn er nog meer locaties waar je inspiratie op kunt doen. De week van dinsdag 17 april tot en met zondag 22 april staat heel Milaan in het teken van design. Zo kun je ook terecht in de Zona Tortona en Ventura Lambrate.

In de Zona Tortona staan talloze galeries en kleine winkels in het teken van vernieuwende en jonge ontwerpers. Ook bij de Ventura Lambrate draait het om creativiteit. De Nederlandse ontwerpen zijn hier sterk vertegenwoordigd. Dit gebied wordt niet voor niets de Hollandse wijk genoemd.

Praktische informatie

Flinders - Salone del Mobile - Design voor ieder interieur

  • Salone Internazionale del Mobile 2012 vindt plaats in Milaan (Rho) van 17 april tot en met 22 april.
  • Dagelijks geopend van 09:30 tot 18:30 uur.
  • Entree: €20-, per dag, €40,- voor drie dagen en €52,- voor zes dagen.
  • Bekijk voor meer informatie: www.cosmit.it.