Design District 2013: 6, 7 & 8 juni

On posted by Hiske Teerling in Nieuws

Design District 2013 staat voor de deur. Op 6, 7 en 8 en juni staat het Hembrugterrein helemaal in het teken van kunst en design. Zowel Design District als de kunstbeurs ARTzaanstad openen deze dagen hun deuren.

Design District in Taets

Design District is hét vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Ongeveer 150 labels en ontwerpers tonen op een beursvloer van 6.000 m² en in de directe omgeving hun nieuwste en beste producten op het gebied van interieurdesign. Bezoekers kunnen zich tijdens de 11e editie van dit evenement laten inspireren door grote gevestigde merken als Thonet, Fritz Hansen, Foscarini, Moroso en Vola, maar is ook veel aandacht voor startende ondernemers en jonge ontwerpers!

Er rijdt vanaf de ingang van Design District een gratis shuttle service, verzorgd door MINI Nederland, naar nabijgelegen designlocaties zoals Silent Gliss Benelux en de Piet Boon Store.

Flinders - Design District - Flinders design voor ieder interieur

Voordeel voor bezoekers

Op zaterdag 8 juni is Design District niet alleen voor vakpubliek maar ook voor het grote publiek geopend. Op vertoon van het Design District kaartje krijgt de bezoeker gratis toegang tot ARTzaanstad. Bezoekers van ARTzaanstad kunnen met korting het nabijgelegen Design District bezoeken. Zij betalen aan de kassa € 5 in plaats van € 10.

Design District (voorheen 100% Design)

Datum: 6, 7 en 8 juni 2013

Plaats: Taets, Zaandam

Openingstijden:
Donderdag 6 juni 11.00 – 21.00 uur (uitsluitend vakpubliek)
Vrijdag 7 juni 11.00 – 18.00 uur (uitsluitend vakpubliek)
Zaterdag 8 juni 11.00 – 17.00 uur (publieksdag, iedereen welkom)

 

Entree: Toegang zonder registratie: €20,- (vooraf registreren = 50% korting!)

Het volledige programma van Design District, deelnemerslijst en routebeschrijving staat op www.designdistrict.nl