Naar boven

Kleuradvies

Zwartwit, felgroen of liever een pastelkleur? Elke kleur heeft haar eigen kenmerken en geeft al gauw een eerste indruk. Kleur is ook van grote invloed op de sfeer in een woning. En dat is direct het lastige eraan: het combineren van kleuren is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. De kleurencirkel biedt een superhandig handvat. Kies je voor één kleur in een aantal tinten, kleuren die dicht bij elkaar liggen of dat spannende contrast? Elke situatie vraagt om ander advies en wij leren je puntsgewijs welke kleuren je wel (en liever niet) met elkaar kunt combineren.

Populaire adviesartikelen

 
5 x Kleurenschema voor je interieur
Flinders laat aan de hand van vijf kleurenschema's zien hoe je diverse kleuren kunt benutten om een stoer, zacht, strak of color blocking interieur te creëren.
Lees meer
 
Betekenis kleuren
Kleuren combineren kan lastig zijn. Welke kleur past het best in jouw interieur? Flinders legt je de betekenis van kleuren uit en wat het met je interieur doet.
Lees meer
 
Hoe combineer ik kleuren in mijn interieur?
Kleur is van grote invloed op het totaalplaatje van je interieur. Maar welke kleuren passen bij elkaar? En hoe kun je ze combineren? Flinders legt het je uit!
Lees meer

Laatste adviesartikelen

 
Snapshot: Mogguh... Mint!
Vrolijk wakker worden. Dat doe je als je omgeven wordt door de kleur mint! Bekijk de collage voor de mooiste designproducten in deze rustgevende en frisse tint.
Lees meer
 
Dit kan kleur voor jouw huis betekenen          
Kleur is waarschijnlijk de snelste en makkelijkste make-over voor je huis. Het haalt je hele interieur op, laat het spreken en brengt het tot leven. Lees en leer!
Lees meer
 
Mei kleurt poeder pink
Roze heeft veel verschillende mooie tinten, maar wij gaan deze maand voor zacht en poeder roze.
Lees meer
 
Maart Purple Paars
De maand maart zetten we in het teken van de kleur paars. Om je te inspireren hebben we de mooiste paarse items bij elkaar gezet.
Lees meer
 
Get the look: pastelkleuren in huis
Pastelkleuren: zijn ze nou trendy of tijdloos? Wij durven te stellen dat een dosis pasteltinten ieder huis goed doet. Lees alles over pasteltinten in je huis.
Lees meer
 
Zomerse pasteltinten in je interieur
Dit is het interieur van de Franse ontwerpster Caroline Gomez. De witte basis leent zich perfect tot allerlei kleurencombinaties. Maar dit kleurenpalet is toch wel i
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…