Vloerlampen voor een nieuw-klassieke woonstijl

On posted by Renée IJzerman in Keuzegids

Flinders heeft vier woonstijlen gedefinieerd met elk haar eigen kenmerken. Eén van de stijlen is nieuw-klassiek. Op basis van de nieuw-klassieke woonstijl hebben we een aantal vloerlampen voor je geselecteerd. Laat je inspireren en ontdek onze klassieke vloerlampen.

Nieuw-klassieke woonstijl 

Je vraagt je misschien af wat wij precies verstaan onder een nieuw-klassieke woonstijl. Een nieuw-klassiek interieur kenmerkt zich door een rijke en chique uitstraling. Goud, zilver, koper, marmer, fluweel en zijde zijn materialen die vooral voorkomen in de nieuw-klassieke woonstijl. Als je van sierlijke, ronde en drukke vormen houdt, dan past de nieuw-klassieke woonstijl bij jou.

Diesel Tool vloerlamp  

De Tool vloerlamp van Diesel (€394,-) heeft een stoere uitstraling. Dit komt door haar metalen kop en rubberen body. De kleur zwart staat centraal bij de Tool. Overal kun je de lamp plaatsen. In de slaapkamer en woonkamer, maar ook in de entree, vergaderruimte en werkplek. De lamp heeft een rustig onderstel met een gedetailleerde lampenkap.

Flinders - Vloerlampen voor een nieuw-klassieke woonstijl - Design voor ieder interieur

Foto: Tool vloerlamp van Diesel (€394,-)

Foscarini Mite vloerlamp

De Mite vloerlamp van Foscarini (€820,-) is een echte designtopper in huis. Je kunt het licht dimmen tot de hoeveelheid die je wenst. De Mite is uniek vormgegeven door haar chromen voet in combinatie met de fiberglas kap met zwart carbon draad. Als de lamp brandt, straalt zij van geluk. De chique lamp heeft een slanke vorm en is bijna twee meter hoog. 

Flinders - Vloerlampen voor een nieuw-klassieke woonstijl - Design voor ieder interieur

Foto: Mite vloerlamp van Foscarini (€820,-)

Diesel Rock vloerlamp

De Rock vloerlamp van Diesel (€690,-) vormt een echte sfeermaker in je huis. Je kunt de lampenkap draaien zoals jij hem wilt hebben. Van onder naar boven en van links naar rechts. Door de harde hoeken in de ronde vormen lijkt de lampenkap op een diamant. Met haar speelse, stoere en contrasterende uitstraling past zij in ieder interieur. De Rock is gemaakt van gelakt polycarbonaat.

Flinders - Vloerlampen voor een nieuw-klassieke woonstijl - Design voor ieder interieur

Foto: Rock vloerlamp van Diesel (€690,-)

Flos Spunlight F vloerlamp

De Spunlight F vloerlamp van Flos (€1.207,-) heeft een stijlvolle vormgeving. Zij is gemaakt van gelakt staal. Een voordeel is dat je het licht kunt dimmen om zo de sfeer in je huis te bepalen. Alles bij elkaar is dit een echte eyecatcher in je huis. Zodra je binnenloopt in de woonkamer, valt de lamp meteen op.

Flinders - Vloerlampen voor een nieuw-klassieke woonstijl - Design voor ieder interieur

Foto: Spunlight F vloerlamp van Flos (€1.207,-)

Ben je nieuwsgierig naar meer vloerlampen van Flinders? Of wil je graag inspiratie opdoen? Bekijk dan de pagina met vloerlampen op onze website. Voor meer informatie over de nieuw-klassieke woonstijl, verwijzen we je graag door naar Flinders Magazine. Voor vragen over ons assortiment wat betreft vloerlampen kun je contact opnemen via: 020-30 30 630 of info@flinders.nl.