Vloerlampen voor een moderne woonstijl

On posted by Renée IJzerman in Keuzegids

Flinders heeft vier woonstijlen gedefinieerd met elk haar eigen kenmerken. Eén van de stijlen is modern. Op basis van de moderne woonstijl hebben we een aantal vloerlampen voor je geselecteerd. Laat je inspireren en ontdek onze moderne vloerlampen.

Moderne woonstijl

Je vraagt je misschien af wat wij precies verstaan onder een moderne woonstijl. Een modern interieur kenmerkt zich door strak vormgegeven meubelen. Zwart, wit en grijs tinten staan centraal. De meubelen zijn vaak gemaakt van staal, glas, plastic of chroom. Kartell, Flos en Artemide zijn design labels die producten bieden in de moderne woonstijl.

Flos Ray F1 vloerlamp 

 De Ray F1 vloerlamp van Flos (€824,-) is één van de lampen die zich thuis voelt in een modern interieur. Door het kunstig vormgegeven onderstel van de Ray F1 vormt de lamp een echte eyecather in je huis. Op de sfeerfoto zie je dat de Ray F1 eruit springt. De lamp brengt sfeer in elke ruimte door het diffuse licht wat ze afgeeft. Zwart, glas en wit zijn de varianten waarin de lamp verkrijgbaar is.

Flinders - Vloerlampen voor een moderne woonstijl - Design voor ieder interieur

Foto: Ray F1 vloerlamp van Flos (€824,-)

Luceplan Costanza vloerlamp  

De Costanza vloerlamp van Luceplan (€271,-) heeft een elegante en rustige uitstraling. Dit komt door het strakke onderstel en de tijdloze lampenkap. De lampenkap is verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder wit en zwart. Van slaapkamer tot vergaderruimte en van woonkamer tot werkplek. De Costanza vloerlamp voelt zich overal thuis.  

Flinders - Vloerlampen voor een moderne woonstijl - Design voor ieder interieur

Foto: Costanza vloerlamp met aan-/uitschakelaar van Luceplan (€271,-)

Artemide Tolomeo Lettura vloerlamp

De Tolomeo Lettura vloerlamp van Artemide (€303,-) kun je gebruiken op de manier die jou uitkomt. De lamp geeft licht op de manier hoe jij dat wilt. Dit komt door drie scharnierpunten die de lamp bevat. Een ander voordeel is de geïntegreerde aan- en uitschakelaar. Er schijnt niet alleen licht naar beneden, maar ook naar boven. De lamp heeft namelijk ook een opening bovenin de kap. Door het 2 meter lange snoer is de lamp makkelijk te verplaatsen. Kortom, een flexibele designlamp die graag met je meedenkt.

Flinders - Vloerlampen voor een moderne woonstijl - Design voor ieder interieur

Foto: Tolomeo Lettura vloerlamp van Artemide (€303,-)

Diesel Perf vloerlamp

De Perf vloerlamp van Diesel (€570,-) krijgt door haar bijzonder vormgegeven lampenkap een nieuwsgierige uitstraling. De lampenkap heeft een asymmetrische vorm. Door de vorm kijkt de lamp graag met je mee bij wat je doet. De Perf is van alle markten thuis. Zij is verkrijgbaar als tafellamp en wandlamp. De opvallende details van de lamp maken haar tot een echte designtopper. De Perf is verkrijgbaar in rustige tinten als aluminium en zwart.

Flinders - Vloerlampen voor een moderne woonstijl - Design voor ieder interieur

Foto: Perf vloerlamp van Diesel (€570,-)

Ben je nieuwsgierig naar meer vloerlampen van Flinders? Of wil je graag inspiratie opdoen? Bekijk dan de pagina met vloerlampen op onze website. Voor meer informatie over de moderne woonstijl, verwijzen we je graag door naar Flinders Magazine. Voor vragen over ons assortiment wat betreft vloerlampen kun je contact opnemen via: 020-30 30 630 of info@flinders.nl.