Naar boven

Tuinaccessoires voor heerlijke lentedagen

Op gepost door Ilse Severijnen in Keuzegids

Met de juiste tuinaccessoires maak je het extra prettig voor jezelf in je tuin of op je balkon. Hang bijvoorbeeld een behaaglijke hangmat op waarin je een welverdiend uiltje kunt knappen. Creëer nog wat extra sfeer op zonnige lentedagen met een kleurig buitenkleed en een vrolijke grote parasol. Wij maakten alvast een selectie voor je. 

Languit in een hangmat

Hoop je bij het in slaap vallen ook wel eens wakker te worden in een hangmat, met niets dan de zon en een azuurblauwe zee om je heen? Helaas kunnen we je niet helpen aan een onbewoond eiland, maar die hangmat kan geregeld worden. Mocht je schaars zitten in je (tropische) bomen: geen nood. Er zijn handige hangmatten met standaards. De Fatboy Headdemock hangmat, bijvoorbeeld, heeft een stevige standaard die je overal neer kan zetten om eens even uitgebreid te ontspannen.

Tuinaccessoires- hangmat met standaard

Beeld Hangmat met standaard, bron Pinterest.

Tuinaccessoires - Fatboy Headdemock hangmat

Beeld Headdemock hangmat met standaard van Fatboy.

Tuinaccessoires: textiel voor buiten

Maak het buiten comfortabel en sfeervol door textiel toe te voegen. Leg een vloerkleed neer en plaats kussens en plaids op je tuinstoelen of buitenbank. Praktische bezwaren – zoals regen en vuil – bestrijd je door textiel speciaal voor buiten aan te schaffen. Kies bijvoorbeeld voor weerbestendige sierkussens en voor buitenkleden. Bekijk hieronder een aantal plastic vloerkleden voor buiten van het Zweedse merk Pappelina.

Tuinaccessoires - Pappelina Vera buitenkleed

Beeld Pappelina Vera buitenkleed zwart.

Tuinaccessoires - Pappelina Vera buitenkleed

Beeld Pappelina Vera buitenkleed groen.

Tuinaccessoires - Pappelina Molly buitenkleed

Beeld Pappelina Molly buitenkleed.

Tuinaccessoires - Pappelina Svea buitenkleed

Beeld Papelina Svea buitenkleed.

Een parasol op je bol

Wie creatief is, heeft eigenlijk maar weinig nodig voor een comfortabele voorjaarsmiddag. Men neme: twee vierkante meter, twee klapstoelen en een parasol. Een grote, vrolijke parasol het liefst, zoals dit exemplaar van Fatboy met een print van Marimekko. De Flower Powersol is er in zwart en roze.

Tuinaccessoires - Fatboy Flower Powersol

Beeld Fatboy Flowerpowersol roze.

Tuinaccessoires - Fatboy Flower Powersol 

Beeld Fatboy Flower Powersol zwart.

Je zult zien dat je buitenruimte er meteen anders uitziet door een kleed op de grond te leggen, een parasol toe te voegen of een hangmat op te hangen. Heb je zin gekregen om je eigen balkon of terras aan te pakken? Bekijk dan ook het artikel Creatieve stylingtips voor tuin en balkon in Flinders Magazine.

Ilse Severijnen

Over de auteur

Ilse Severijnen

Ilse is webredacteur bij Flinders en schrijft voor de website en het Flinders Magazine. Hiervoor is ze altijd op zoek naar de nieuwste producten en trends in de wereld van design.