Naar boven

Tuin ideeën: sfeervol, speels & modern

Op gepost door Burcu Kayalik in Keuzegids

Nu het weer bijna lente is, is het natuurlijk leuk om tuin ideeën op te doen. Om je te inspireren laat ik verschillende tuinproducten uit onze webshop zien. Dit doe ik aan de hand van 3 tuinstijlen: de sfeervolle, de speelse en de moderne tuin.

Tuinmens

Wanneer het weer wat warmer wordt en de vogels beginnen te fluiten, verander ik spontaan in een tuinmens. Ik leef alleen nog maar in mijn tuin. Voor ik daaraan begin doe ik eerst het allerleukst: tuin ideeën opdoen voor een make-over. En dan aan de slag. Misschien een lakje verf, nieuwe bloemen, potten, kaarsen of kussens. Soms is een kleine verandering al genoeg. Al is het ook wel fijn om een keer een nieuwe loungestoel voor je zelf te kopen. Gewoon als beloning, omdat je de winter hebt overleefd.  

Sfeervolle tuin

De combinatie van bruine houttinten, lichte kleuren en het groen van de tuin, zorgen voor een ontspannen sfeer. Op de Grythyttan Zonnestoel & voetenbank is het altijd heerlijk relaxen. Zelfs op koele avonden kun je genieten van je tuin. De Maandag Meubels Draken vuurkorf houdt je warm.   

Flinders - Tuin ideeën - Design voor ieder interieur
Foto:
1.    Bloom Bloom Pot bloempot vanaf €114,-
2.    By Nord Bruine Veren kussen €87,50
3.    Eva Solo Table Grill design barbecue €195,-
4.    Grythyttan Zonnestoel & voetenbank A3 €880,-
5.    Maandag Meubels Draken vuurkorf €195,-
6.    Maandag Meubels Vogelboomhut €295,-

De Bloom bloempot is er voor planten en voor romantisch licht. Perfect voor in je sfeervolle tuin en goed om te onthouden voor bij je andere tuin ideeën.

Speelse tuin

Je kunt ook gaan voor vrolijkheid, kleur en een speelse touch in de tuin. Daar voelt de Kartell Gnomes tuinkabouter zich vast in thuis. Deze bijzondere bijzettafel staat altijd voor je klaar om je glaasje over te nemen.

Flinders - Tuin ideeën - Design voor ieder interieur
Foto:

1.    Bodum Fyrkat mini houtskool barbecue €39,90
2.    Fatboy hangmat Headdemock en pillow €419,-
3.    Authentics Urban Garden planttas vanaf €45,-
4.    Fatboy Parasol Marimekko Unikko €299,-  
5.    Kartell Small Ghost Buster bijzettafel €249,-
6.    Kartell Gnomes bijzettafel Atilla gekleurd €197,- 

De Fatboy hangmat Headdemock en pillow is lekker groot. Je kunt er heerlijk op liggen en schommelen met nog twee anderen. Zodra je er eenmaal aan gewend bent, is het een onmisbaar item voor in je tuin.

Moderne tuin

De liefhebbers van een moderne stijl zullen weg zijn van de items hieronder. De kleuren zwart en wit vormen samen met het minimalistische ontwerp een strak geheel.    

Flinders - Tuin ideeën - Design voor ieder interieur
Foto:
1.   Menu Pipe kaarsenstandaard horizontaal (2 stuks) €39,-
2.   Kartell Bubble Club bank €640,-
3.   Ferm Living Lovebirds kussen €54,-
4.   Kartell Bubble Club tafel €117,-
5.   Eva Solo Self-watering herbpot kruidenpot vanaf €35,-
6.   Bloom Bloom Square bloempot vanaf €190,-

De Kartell Bubble Club bank en tafel zijn UV- en waterbestendig. Ze zijn daarom zeer geschikt voor in de tuin, maar ook mooi voor binnen. Leuk zijn de vogels op het Ferm Living Lovebirds kussen. Het kan meteen bij je tuin ideeën genoteerd worden, want zo’n kussen is de vrolijke noot in een strak tuininterieur. 

 

Wil je nog meer tuin ideeën opdoen? Neem dan een kijkje in onze webshop. Heb je vragen over dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op via 020-30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.  

Burcu Kayalik

Over de auteur

Burcu Kayalik

Burcu loopt de komende vijf maanden stage op de webredactie van Flinders. Ze duikt de wereld van design in op zoek naar leuke en bijzondere producten.