Naar boven

Really Pretty... Sinterklaascadeaus!

Op gepost door Really Pretty Things . in Keuzegids

Ik ben gek op de feestdagen, en sinds de komst van dochterlief is mijn favoriete feest… Sinterklaas! Toch blijft 5 december ook voor volwassenen een feest. Of je nu aan de slag gaat met surprises of elkaar in de maling neemt met een gedicht, een cadeautje past er altijd bij. Daarom vijf cadeau-ideeën voor in de zak van Sint – zo houd je het ook voor grote mensen leuk! 

#1 Vaas uit het Hoge Noorden

Ik ben dol op vazen – ik vul ze vaak niet eens overigens, want ook leeg vind ik een mooie vaas een pronkstuk. Normann Copenhagen maakt originele exemplaren, zoals deze twee die in mijn huiskamer pronken. Ook als combi erg geslaagd!

Normann Copenhagen Agnes
Beeld De Agnes vaas doet het ook prima als koekjestrommel.

Normann Copenhagen Grass vase
Beeld Of je nu voor small, medium of large kiest, de Grass vaas blijft een eyecatcher in huis. 

#2 Opruimen maar!

Van die stylish Ferm Living manden heb je er nooit genoeg, want ze zijn zo handig! Ik heb er maar liefst vier in verschillende maten en dessins, zowel in gebruik in de kledingkast als sokkenmandje, als in de kinderkamer voor verkleedkleding en knuffels. 

Ferm Living manden
Beeld Van de Wire Basket opbergmand tot de Triangle wasmand: deze exemplaren van Ferm Living komen overal van pas.

Ferm Living Triangle mand
Beeld De Ferm Living Arrow mand small is het perfecte maatje voor in de badkamer.

#3 Multiculti plateau

Het Hay Kaleido dienblad bestaat uit diverse kleine plateaus en is dus multifunctioneel. Ik heb er bijvoorbeeld drie verschillende waxlichtjeshouders op gezet, maar ik kan ze me ook goed voorstellen onder een vaas. Of juist met lekkere bonbonnetjes erop!

Hay Kaleido

#4 Slapen of snurken?

De beagle waakt over mijn dochter en de net-alsof wollen versie ligt in kingsize op ons bed: de dekbedden van Snurk zijn niet alleen superleuk, maar ook nog eens gemaakt van perkaline katoen. Dit is één van de meest zachte soorten katoen waar je heerlijk onder weg kunt dromen.

Snurk Bob
Beeld Met het Snurk Bob dekbedovertrek heeft je zoon of dochter tóch dat langverwachte huisdier.

Snurk Twirre Flanel dekbedovertrek
Beeld Het toppunt van luxe: het Twirre Flanel dekbedovertrek is een zacht, flanellen overtrek met uitvergrote 'wol'-print.  

#5 Dat DROOGT lekker af

Leuk om cadeau te geven, mooie theedoeken. Iets waar je zelf geen geld aan besteedt, maar waar je wel vrolijk van wordt in de keuken – geen overbodige luxe met kerst! Deze For Everything There Is A Season theedoek december van Droog staat absoluut op mijn verlanglijstje.

Droog For Everything There Is A Season
Beeld Handig! Alle speculaaskruiden op één Droog theedoek.

Nog meer originele cadeau-ideeën nodig? Houd dan deze blog in de gaten. Hier vind je dagelijks nieuwe items waar je blij van wordt!

Really Pretty Things .

Over de auteur

Really Pretty Things .

Really Pretty Things is een verzameling persoonlijke tips van Lilian en Nienke. Op hun blog delen zij elke dag één van de "really pretty things" die zij zelf hebben bezocht, gekocht, gebruikt, gelezen, geprobeerd of gepast.