Naar boven

Paasdecoratie voor de vrolijkste Pasen

Op gepost door Burcu Kayalik in Keuzegids

Met de mooiste paasdecoratie maak je van Pasen écht een vrolijk feest. Voor de paasdagen aanbreken worden de kuikentjes en eieren weer tevoorschijn gehaald. De decoratie zorgt alvast voor het opborrelen van het paasgevoel. Wanneer het echt zo ver is, is de tafel tijdens de paasbrunch natuurlijk ook mooi versierd. De vrolijke kleuren groen, geel en roze staan zoals altijd centraal. Wij vinden ook dat de gezelligheid thuis en aan tafel niet mag ontbreken. Daarom hebben we een selectie paastoppers voor je. Vrolijk Pasen!  

De mooiste paasdecoratie

Wanneer je aan paasdecoratie denkt, denk je vrijwel meteen aan de speelse paastak. Het is niet weg te denken uit ons beeld van pasen. Wij hebben er een andere versie van, die ook na de feestdagen mag blijven. De Vitra Algue scheidingswand doet denken aan de bekende tak. Gebruik het als lichte gordijnen of als een dichte ruimteverdeler. De Algue is verkrijgbaar in het groen, lichtgroen, rood, lichtrood, transparant, wit en zwart.  

Flinders - Paasdecoratie voor de vrolijkste Pasen - Design voor ieder interieur
Foto:
1.    Vitra Algue scheidingswand €66,-
2.    Areaware Fauna Pico Konijntje kinderkussen €26,-
3.    KEK Amsterdam Forest Friends SET 2 muursticker €39,-
4.    Ferm Living Cushion geel 55x55 €146,-
5.    Vitra Millerstripe multicolored bright kussen €191,-

Paasfeest met sfeerlicht  

Sfeer is belangrijk tijdens feestdagen en je creëert het met licht. Voor kaarslicht is de Muuto Gloria kandelaar één van de paastoppers. Waarom? Naast het rangschikken van de kaarsen naar wens, kun je het ronde bakje met paasversiering vullen. Zo krijg je meteen een unieke paaskrans.

Flinders - Paasdecoratie voor de vrolijkste Pasen - Design voor ieder interieur
Foto:
1.    Normann Copenhagen Light House windlicht €92,-
2.    Areaware Small Distortion Candlestick kandelaar €23,-
3.    &tradition TrashME tafellamp €83,-
4.    Menu Tango kandelaar €79,-
5.    Muuto Gloria kandelaar €69,-
6.    Goods Lucy design kandelaar €148,-
7.    Royal VKB Mood Flame theelicht €14,95


De bijzondere gedachte achter de &tradition TrashME tafellamp willen we ook graag met je delen. De tafellamp is gemaakt met het idee om afval te gebruiken voor een nuttig product. Vandaar ook het woord trash in de naam. Je ziet het niet in één oogopslag, maar de TrashME is gemaakt van eierdozen. Tot aan het materiaal toe is de lamp dus paasdecoratie te noemen. Jij verft de eieren met de kids en &tradition geeft de eierdozen een tweede leven.  

Bijzondere bloemenvaasjes

De Moooi Delft Blue no. 11 verdient absoluut een toelichting. De design vaas is helemaal hip als paasdecoratie door de knipoog naar Pasen. Er lijken gouden chocolade eitjes  aan te kleven. Het is natuurlijk niet een specifiek item voor de paasdagen. Zoals aan het nummer van de vaas ook te zien is, bestaat er een hele collectie. Marcel Wanders ontwierp de vazen die vervolgens geproduceerd werden bij Royal Delft. Dat is het Nederlandse bedrijf dat sinds 1653 bestaat en de oorspronkelijke producent is van de Delfts Blauw keramiek. No. 11 is dus helemaal Hollands en heel bijzonder.

Flinders - Paasdecoratie voor de vrolijkste Pasen - Design voor ieder interieur
Foto:
1.    Muuto Closely separated design vaas €98,-
2.    Moooi Delft Blue, no. 11 design vaas €822,-
3.    Normann Copenhagen Kontur vaas €20,-
4.    Moooi Egg vaas per stuk €108,-
5.    Normann Copenhagen Grass vase €35,-

De paastafel dekken  

Gezelligheid creëren aan een mooie paastafel is waar je voor gaat. De Muuto Bulky Tea Pot mag dan niet ontbreken tijdens de brunch. De theepot is van porselein en heeft een leuke vorm. Bulky is verkrijgbaar in het geel, grijs of wit, waarvan geel natuurlijk dé kleur is. Hou wel rekening met meer ruimte op tafel. De theepot heeft namelijk nog de bijpassende Bulky Tea Cup, Milk Jug, Sugar Pot en Cookie Jar.

Flinders - Paasdecoratie voor de vrolijkste Pasen - Design voor ieder interieur
Foto:
1.    NgispeN Domoor drinkbeker €10,95
2.    Alessi Cico design eierdop €16,-
3.    Muuto Bulky Tea Pot theepot €79,-
4.    Vitra Eden dienblad €55,-
5.    Alessi Bunny & Carrot design keukenrolhouder €39,-
6.    Retap Retap drinkfles €12,95
7.    Pols Potten Stripes kommen (set van 6) €37,-
 
Wil je nog meer paasdecoratie zien? Neem dan een kijkje in de webshop. Heb je vragen over dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op via 020-30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.

Burcu Kayalik

Over de auteur

Burcu Kayalik

Burcu loopt de komende vijf maanden stage op de webredactie van Flinders. Ze duikt de wereld van design in op zoek naar leuke en bijzondere producten.