Nieuw: Karlsson klokken

Op gepost door Hiske Teerling in Keuzegids

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. En dat geldt zeker voor de producten van Karlsson. Dit designlabel komt van Hollandse bodem en produceert prachtige klokken.

Onder de vleugels van moederbedrijf Present Time begint Karlsson vanaf 1999 met het ontwerpen van klokken. Vele Nederlandse en internationale designers, en ook het eigen creatieve team komen er aan te pas. De bijzondere collectie klokken verovert al snel de harten van Nederlandse consumenten. En daar blijft het niet bij. Vandaag de dag is Karlsson uitgegroeid tot een internationaal erkent en zeer geliefd klokkenmerk.

Flinders - Karlsson klokken - Design voor ieder interieur 

Klokken collecties

De collectie klokken van Karlsson bestaat uit drie lijnen: 'Timeless collection', 'Time of your life collection' en de 'KarLSson Works'. De eerste collectie wordt gekenmerkt door veelal tijdloze wandklokken. De klokken uit de Time of your life-serie hebben stuk voor stuk iets om vrolijk van te worden. In onze webshop vind je daarom ook een groot aantal klokken uit deze serie.

Strakke en vrolijke klokken

Het aanbod klokken van Karlsson bestaat uit zeer uiteenlopende ontwerpen. Zo is er voor ieder wat wils. Ben je op zoek naar een hele strakke klok, bekijk dan eens de Little Big Time. Deze klok is ontworpen door BOX32 Design en bestaat alleen uit wijzers. Ook bij de Little Big Time Arrow ontworpen door BoxtelBuijs vormen de wijzers de klok.

Flinders - Karlsson klokken - Design voor ieder interieur

Foto: Muren vormen de wijzerplaat van deze strakke klok Little Big Time.

Flinders - Karlsson klokken - Design voor ieder interieur

Foto: De Little Big Time Arrow is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Zoals je hierboven al kon lezen, kun je bij Karlsson naast strakke exemplaren ook terecht voor vrolijke klokken. Wat te denken van de DIY Grand Numbers of DIY Cubic. De DIY Dots bevat kleine fotolijstjes. Iedere 5 minuten wijzen de wijzers weer een andere foto aan.

Flinders - Karlsson klokken - Design voor ieder interieur

Foto: 1. DIY Cubic, 2. DIY Dots, 3. DIY Grand Numbers.

Op tijd wakker met de Karlsson wekker

Flinders - Karlsson klokken - Design voor ieder interieur

Foto: Alarmklok Around the corner.

Voor de slaapkoppen onder ons biedt Karlsson een reeks stoere alarmklokken. De Cube LED en Around the corner LED zorgen dat je op tijd wordt gewekt. En bestel je het iPod Docking Systeem, dan maakt de alarmklok je wakker met je favoriete muziek.

Flinders - Karlsson klokken - Design voor ieder interieur

Foto: iPod Docking Station.

Klokken online kopen

Flinders is officieel dealer van Karlsson. Dit betekent dat we alle producten en kleuropties kunnen leveren. Ben je op zoek naar een product en staat deze niet op onze website? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 020 30 30 630 (ma-vrij 9:00-17:30) of email: info@flinders.nl. Wij helpen je graag verder.

Over de auteur

Hiske Teerling

Hiske Teerling

Hiske Teerling is werkzaam bij Flinders. In de functie van content manager bezoekt zij de hipste beurzen en events, vraagt designlabels het hemd van het lijf en speurt de wereld van design af naar gloednieuwe producten en trends.

Naar boven