Nieuw: House Doctor lampen en meubels

Op gepost door Hiske Teerling in Keuzegids

Op zoek naar House Doctor lampen en meubels? Vanaf nu vind je de producten van dit unieke Deense merk ook bij Flinders. En dat vieren we met een introductiekorting van 10% op alles van House Doctor.

"House Doctor believes everybody deserves a healthy home". En hoe maak je een interieur gezond volgens dit designlabel? Met de vitaminen, oftewel producten, die het merk ontwerpt en produceert. House Doctor heeft een uitgebreide collectie lampen, meubels en accessoires. Bekijk een aantal van deze vitamientjes hieronder.

House Doctor lampen

Robuust of juist minimalistisch. Het zijn de kernwoorden als we de lampen van House Doctor moeten beschrijven. Wat de lampen gemeen hebben is dat ze stuk voor stuk opvallen door hun design. Om de robuuste lampen Floor Spot, Mega Spot en Volumen kun je niet heen. De Kant hanglamp en Wire hanglamp hebben een meer bescheiden omvang, maar daarom zeker niet minder opvallend.

Flinders - House Doctor meubels - Flinders design voor ieder interieur

Foto:
1. House Doctor Kant hanglamp €35,-
2. House Doctor Wire hanglamp €44,-
3. House Doctor Mega Spot hanglamp €466,-
4. House Doctor Volumen hanglamp €442,-
5. House Doctor Floor Spot vloerlamp €157,-

 

House Doctor meubels

Bij House Doctor vind je een uitgebreide collectie met meubels. Meubels met een typisch Deens tintje. Zo zie je vooral veel gebruik van natuurlijke materialen als hout terug komen in de tafels en stoelen. Bekijk hieronder een aantal toppers uit de collectie van House Doctor.  

Flinders - House Doctor meubels - Flinders design voor ieder interieur

Foto: Retro stoelen, One Wheel salontafel, Bas tafel en Define kruk.

Deense accessoires

Naast lampen en meubels staat House Doctor natuurlijk ook bekend om haar accessoires. Het RACK tijdschriftenrek is onze favoriet. Bekijk de complete collectie van House Doctor en bepaal je eigen favoriet!

Flinders - House Doctor meubels - Flinders design voor ieder interieur

Korting op House Doctor

Profiteer van 6 t/m 20 mei van 10% korting op de gehele collectie van House Doctor. Ga naar de sale.

Over de auteur

Hiske Teerling

Hiske Teerling

Hiske Teerling is werkzaam bij Flinders. In de functie van content manager bezoekt zij de hipste beurzen en events, vraagt designlabels het hemd van het lijf en speurt de wereld van design af naar gloednieuwe producten en trends.

Naar boven