Naar boven

Moederdag cadeau ideeën

Op gepost door Renée IJzerman in Keuzegids

Moederdag is één van de belangrijkste dagen in het jaar om je moeder in het zonnetje te zetten. De een doet het met een kaart de ander met een doos bonbons. Flinders is ervan overtuigd dat een mooi cadeau dé manier is om je moeder te bedanken. En hoe geweldig is het dat dat met betaalbaar design mogelijk is? Flinders heeft de cadeaus voor Moederdag voor je op een rijtje gezet.

Moederdag cadeau: Mooie design schalen

Een design schaal is eigenlijk niet weg te denken uit een mooi en verzorgd interieur. En is daarnaast een leuk Moederdag cadeau. Neem bijvoorbeeld de Moon design fruitschaal van Normann Copenhagen. Dit is een perfecte fruitschaal, je kunt er namelijk veel opleggen doordat hij wat groter is (doorsnee 35 cm). Een andere leuke optie is de Mediterraneo fruit holder van Alessi (€75,-). Deze valt wat meer op dat de Moon design schaal, maar is heel subtiel en verfijnd afgewerkt. Kijk hieronder voor meer design schalen.

Cadeaus voor Moederdag - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Moon design fruitschaal van Normann Copenhagen (€54,-)
2. Mediterraneo fruit holder van Alessi (vanaf €75,-)
3. Crushed design schaal van Muuto (vanaf €39,50)
4. Moon design schaal van Kartell (€64,-).

Kandelaars en kaarsen

Bij het selecteren van cadeaus voor Moederdag kom je al snel uit op producten om het huis gezelliger en knusser te maken. Dat is nou eenmaal leuk :-). Daar horen ook kandelaars en theelichtjes bij. Flinders heeft er heel wat in haar assortiment. Een sfeervolle kandelaar is bijvoorbeeld de Raw kandelaar van Muuto. En een splinternieuwe kandelaar die ons assortiment aanvult is de Bottle kandelaar van Perlei. Als je een kleiner budget hebt zijn de True Feelings theelichtjes van Normann Copenhagen een leuke optie (€20,-). Of de Mood flame theelichthouders van Royal VKB (€14,95). Dat zijn echte sfeermakers met hun verschillende kleurtjes.

Cadeaus voor Moederdag - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Raw kandelaar van Muuto (€99,-)
2. Bottle kandelaar van Perlei (€69,-)
3. True Feelings theelicht van Normann Copenhagen (€20,-)
4. Theelicht Schaduw (2 stuks) van Menu (€22,95)
5. Mood flame theelicht van Royal VKB (€14,95).

Vazen en bloempotten

Moeders houden van bloemen. Dus het is altijd leuk om een bos bloemen te geven voor Moederdag. Maar het is ook wel eens leuk om iets te kopen waar je de bloemen in kunt zetten (ook niet onbelangrijk...). Neem bijvoorbeeld de Vase with handle design vaas van Eva Solo (€48,-). En voor wat kleurigs op tafel kun je kiezen voor de Matelassé design vaas van Kartell (€77,-).

Cadeaus voor Moederdag - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Four glazen vaas van Muuto (€99,-)
2. Matelassé design vaas van Kartell (€77,-)
3. Wheat Straw sphere vaas van Pols Potten (€129,-)
4. Vase with handle design vaas van Eva Solo (€48,-).

Kussens van Ferm Living

De kussens van Ferm Living zijn altijd leuk om te hebben. Of het voor de woonkamer, kinderkamer of slaapkamer is. De kussens van Ferm Living vrolijken je interieur op. Neem bijvoorbeeld de Cushion petrol 70x70 (€180,-) of het Spear multi kussen (€65,-).

Cadeaus voor Moederdag - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Cushion petrol 70x70 (€180,-)
2. Pine kussen (€65,-)
3. Spear multi kussen (€65,-)
4. Lovebirds kussen (€65,-)
5. Remix geel kussen (€65,-).

Keukenhulpjes

Wat is nou een goede keuken zonder keukenhulpjes? Neem bijvoorbeeld de Dressing Shaker & Oil-Vinegar carafe van Eva Solo (vanaf €32,-). Handig om dressings mee te maken of om je olijfolie in te bewaren. En wat heel handig is en bovendien heel mooi: de Norm Theepot (€59,95). Bij aankoop krijg je er twee Norm mokken gratis bij. Dat is dubbel zo leuk voor Moederdag.

Cadeaus voor Moederdag - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Birdcage theedoek van Ferm Living (€9,95)
2. Norm Theepot van Menu (€59,95)
3. Lazy Linda van Royal VKB (€99,-)
4. Dressing Shaker & Oil-Vinegar carafe van Eva Solo (vanaf €32,-).

Zit er niets bij wat je zou willen geven of krijgen? Neem dan eens een kijkje in onze giftfinder. Heb je vragen over dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op via 020 30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.

Renée IJzerman

Over de auteur

Renée IJzerman

Renée is contentmarketeer bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, brengt je op de hoogte van de laatste interieurtrends, helpt je bij de aankoop en het onderhoud en biedt je how to's van de mooiste designproducten.