Naar boven

Moederdag 2013: de mooiste cadeautips

Op gepost door Burcu Kayalik in Keuzegids

Dit jaar vieren we op 12 mei Moederdag 2013. Een speciale dag om de moeders in het zonnetje te zetten. Ook al gaat het natuurlijk om het gebaar, cadeautjes krijgen vinden moeders stiekem toch het leukst. Leuk, maar wel altijd lastig uitzoeken. Flinders begrijpt dat maar al te goed en heeft daarom een aantal Moederdag cadeaus geselecteerd waar je elke moeder blij mee zult maken!

Moederdag cadeaus onder de €50,-

De Normann Copenhagen Kontur vaas is er in drie kleuren: roze, paars en wit. Vanwege de speelse vorm en verschillende kleuren is het heel leuk om er een paar bij elkaar te zetten. Genoeg vazen in huis? Zet deze bloem dan op het bureau en je hebt een vrolijk pennenbakje. Ook de Karlsson Chalkboard Cube design klok is multifunctioneel. Het is een klok én een krijtbord, waar een lief berichtje op geschreven kan worden.
Flinders - Moederdag 2013 - Design voor ieder interieur
De Normann Copenhagen Cristal Carafe is ideaal tijdens een gezellige gezinspicknick, waarbij moeders de roze beker mogen hebben. Ook roze is de Seletti Pantone opbergbox, die overigens verkrijgbaar is in bijna alle kleuren van de regenboog. Met de kandelaar van Areaware of de fruitschaal van Alessi kunnen moeders ook blij worden gemaakt, omdat het eyecatchers zijn voor in huis. Bovendien zijn alle  Moederdag 2013 items die hieronder staan speciaal geselecteerd voor een budget tot €50,-.  

Foto:
1.    Normann Copenhagen Kontur vaas €20,-
2.    Karlsson Chalkboard Cube design klok €29,-
3.    Normann Copenhagen Cristal Carafe (incl bekers) €44,-
4.    Areaware Distortion Candlestick kandelaar €32,-
5.    Alessi La Stanza dello Scirocco fruit basket €49,-
6.    Seletti Pantone opbergbox €18,-

Moederdag cadeaus onder de €90,-

Kan het toepasselijker? Het Vitra dienblad hieronder heet Mother & Child en doet met de felle kleuren denken aan de jaren ’60. Ook de Hay Dot Cushion Divina Melange kussen is er in felle kleuren:  maar liefst in 11 verschillende en contrasterende. De Reality Hand Bestow vaas zal een moeder bij elke bos bloemen doen glimlachen. Het is net alsof iemand speciaal voor haar een bosje bloemen heeft geplukt. Ook de Pols Potten Freedom Bird mokken zijn een aanrader voor Moederdag 2013. Alle zes zijn ze net weer anders, waardoor een gewoon kopje thee of koffie weer bijzonder wordt.
Flinders - Moederdag 2013 - Design voor ieder interieur
Dan is er nog één van de Moederdag cadeaus met een mooie achterliggende gedachte: de Muuto The more the merrier kandelaar. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Een uitspraak van een echte moeder, die weg zal zijn van deze sfeermaker.

Foto:
1.    Vitra Mother & Child dienblad € 56,-
2.    Areaware Reality Hand Bestow vaas €78,-
3.    Hay Dot Cushion Divina Melange kussen €75,-
4.    Pols Potten  Freedom Bird mokken (6 stuks) €56,-
5.    Eva Solo Tea maker- 1 l design theepot €69,-
6.    Muuto The more the merrier kandelaar €89,-

Moederdag cadeaus voor de keukenprinses

Speciaal voor de keukenprinsessen heeft Flinders hieronder de mooiste keukenaccessoires voor Moederdag 2013 uitgezocht. Van de Hay Gradient theedoeken en Alessi Kitchen Timer design kookwekker tot aan het Vitra Eden dienblad.  

Flinders - Moederdag 2013 - Design voor ieder interieur
Foto:
1.    Vitra Eden dienblad € 56,-
2.    Alessi Kitchen Timer design kookwekker €26,-
3.    Muuto Hang Around Cooking Set keukengerei €29,-
4.    Menu Norm Theepot met mokken €65,-
5.    Hay Gradient theedoeken €19,-
6.    Bodum Pavina glazen 0,25l (6 stuks) €44,90

Wil je nog meer leuke Moederdag 2013 cadeaus zien? Neem dan een kijkje in de giftfinder op onze webshop. Heb je vragen over dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op via 020-30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.

Burcu Kayalik

Over de auteur

Burcu Kayalik

Burcu loopt de komende vijf maanden stage op de webredactie van Flinders. Ze duikt de wereld van design in op zoek naar leuke en bijzondere producten.