Naar boven

Moderne salontafels

Op gepost door Renée IJzerman in Keuzegids

Salontafels, oftewel woonkamertafels, zijn erg handig om te hebben. Zo kun je je hete kop koffie even neerzetten als je bijna je handen verbrand. Of je kranten en tijdschriften wegleggen. Flinders heeft heel fraaie exemplaren. Bekijk ze hieronder of kom langs in onze winkel om ze van dichtbij te bekijken.

Juffer 1, 2, 3, 4

Deze Juffertjes van Gelderland ontworpen door Pieke Bergmans. De salontafeltjes lijken fragiel, maar schijn bedriegt. Het onderstel is roestvrij staal en het blad is gemaakt van aluminium, dus lichtgewicht doch stevig. Bovendien zijn de tafels makkelijk af te nemen, mocht je knoeien met je kop koffie… Neem er een paar en creëer een eilandje in je woonkamer.

Salontafels - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Juffer 1 geel ( 350,-) Juffer 3 rood ( 350,-) en Juffer 4 wit ( 395,-) in de winkel van Flinders

De Dot

Zijn het geen dotjes? Deze salontafeltjes van Gelderland zijn makkelijk rond te rijden naar een ander plekje in je woonkamer. En als ze even in de weg staan kun je ze inklappen en opbergen.

Salontafels - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Dot ontworpen door Roderick Vos (€ 385,-)

Tuinkabouters gesignaleerd

Tuinkabouters, die bestaan toch niet? Deze kabouters van Kartell komen toch wel dicht in de buurt van de werkelijkheid… Ze zullen je interieur zeker opfleuren. De Gnomes van Kartell zijn verkrijgbaar in meerdere varianten (zie afbeelding hieronder).

Salontafels - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Gnomes van Kartell ontworpen door Philippe Strack 
1. Armen omhoog (Attila) (€ 190,-)
2. Boomstam (Saint-Esprit) (
€ 168,-)
3. Zittend (Napoleon) (€ 190,-)

Strakke, hoekige salontafels

Past een strakke, hoekige salontafel goed in jouw interieur? Dan zijn de volgende tafels misschien iets voor jou.

Salontafels - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1.
Tray table van Hay (€ 141,-)
2. Small Ghost Buster van Kartell (€ 239,-)
3. Big Ghost Buster van Kartell (€ 644,-)

Wil je meer zien van ons assortiment salontafels? klik dan hier. Als je het lastig vind om een juiste keuze te maken of je wilt meer weten over ons assortiment neem dan gerust contact met ons op via: info@flinders.nl of bel 020 30 30 630.

Renée IJzerman

Over de auteur

Renée IJzerman

Renée is contentmarketeer bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, brengt je op de hoogte van de laatste interieurtrends, helpt je bij de aankoop en het onderhoud en biedt je how to's van de mooiste designproducten.