Naar boven

Kerstcadeau voor mannen: de top 20

Op gepost door Renée IJzerman in Keuzegids

Ben je op zoek naar een kerstcadeau voor je vriend, verloofde, man of een mannelijk familielid? Dan ben je op het juiste adres. Flinders heeft prachtige kerstcadeaus in haar assortiment om hem te verrassen. Bekijk hieronder de 20 leukste cadeaus voor mannen.

Kerstcadeau: Bodum keramische messen

Voor degene die vaak in de keuken staan of af en toe de sterren van de hemel koken, heeft Flinders het ideale keukengerei. Neem de messen van Bodum bijvoorbeeld. De messen zijn gemaakt van keramisch materiaal. Ze zijn hierdoor vlijmscherp, dus oppassen gewaagd. Bij een goed mes hoort natuurlijk ook een messenblok. Het Bodum Bistro messenblok is even wat anders. Het bestaat uit allemaal plastic stokjes waar je de messen zo in kunt steken.

Kerstcadeaus voor mannen: de top 20 - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Bodum Bistro Multifunctioneel mes 7,5 cm €17,90
2. Bodum Bistro Chefs mes 15 cm €44,90
3. Bodum Bistro Broodmes 18 cm €59,90
4. Bodum Bistro messenblok €49,90.

Wat is een vlijmscherp mes zonder een goede snijplank? Een stevige, kunststof snijplank is de Royal VKB Cutting Board snijplank. Een mooie, houten snijplank is de Royal VKB Choppig Board snijplank.

Kerstcadeaus voor mannen: de top 20 - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Royal VKB Cutting Board snijplank €17,95
2. Royal VKB Choppig Board snijplank €39,95.

Kerstcadeau: Design glazen voor hem

Is hij echt een levensgenieter en houdt ie van een borrel op zijn tijd? Dan heeft Normann Copenhagen de ideale glazen. Deze glazen zijn heel anders dan een gemiddeld drinkglas. Speciaal voor de whiskyliefhebber zijn er de Normann Copenhagen Whisky glass glazen. Voor cognacliefhebber de Normann Copenhagen Cognac glass glazen en voor de likeurliefhebbers de Normann Copenhagen Liqueur glass glazen.

Kerstcadeaus voor hem: de top 20 - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Normann Copenhagen Whisky glass glazen (per 2) €40,-
2. Normann Copenhagen Cognac glass glazen (per 2) €40,-
3. Normann Copenhagen Rocking Glass glazen (per 4) €18,-
4. Normann Copenhagen Liqueur glass glazen (per 2) €36,-.

Kerstcadeau: Design klokken

Hij blijft op zijn telefoon kijken hoe laat het is. Doe hem een klok cadeau voor aan de muur. Groot en stoer is de Alessi Blow Up Wall design klok of de Normann Copenhagen Watch me Wall clock. Toch digitaal willen blijven? Dan is er de Karlsson Mini Cube LED alarmklok.

Kerstcadeaus voor mannen: de top 20 - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Alessi Blow Up Wall design klok €169,-
2. Normann Copenhagen Watch me Wall clock €49,-
3. Leff One RVS wit arabic wandklok €69,-
4. Areaware Twice Twice White €186,-.

Kerstcadeau voor onderweg

Is hij vaak onderweg? Dan heeft Flinders een aantal handige kerstcadeaus voor hem. Speciaal voor zijn Iphone de Gewoon Jaap M Iphone hoes en voor zijn Ipad de Gewoon Jaap L Ipad hoes. Voor een kopje koffie hoeft ie onderweg niet meer te stoppen met de Bodum Travel mug reisbeker. En voor degenen bij wie de autosleutels vaak zoek zijn, heeft Flinders de Reality Hands van Areaware. Het enige is dat je de sleutels er wel steeds in moet leggen ;-).

Kerstcadeaus voor mannen: de top 20- Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Gewoon Jaap M Iphone hoes €27,-
2. Gewoon Jaap L Ipad hoes €38,-
3. Bodum Travel mug reisbeker €24,90
4. Areaware Reality Hand C'Mere haak €83,-
5. Areaware Reality Hand Offer haak €83,-
6. Areaware Reality Hand Grab haak €83,-.

Wil je meer kerstcadeaus zien voor mannen? Bekijk dan de gift finder met daarin cadeautjes t/m €25,-, t/m €50,-, t/m €75,-, t/m €100,-, t/m €150,-. Heb je vragen over dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op via 020 – 30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.

Renée IJzerman

Over de auteur

Renée IJzerman

Renée is contentmarketeer bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, brengt je op de hoogte van de laatste interieurtrends, helpt je bij de aankoop en het onderhoud en biedt je how to's van de mooiste designproducten.