House Doctor: eerste hulp bij inrichten     

Op gepost door Ilse Severijnen in Keuzegids

Het Deense merk House Doctor heeft zich tot doel gesteld om huizen ‘gezond’ te maken. Dat wil zoveel zeggen als een huis met een stijlvolle, inspirerende en persoonlijke inrichting. Kortom: precies waar we bij Flinders van houden. We geven je daarom graag een gratis consult met een aantal mooie producten uit de collectie van House Doctor.

Beeld Beursstand van House Doctor tijdens Maison et Objet 2014.

Een middel voor de sfeer

Een uitstekend medicijn tegen een gebrek aan sfeer is een kleurig vloerkleed van House Doctor. Bijvoorbeeld dit Artwork vloerkleed met een mooi grafisch patroon. De kleuren zijn ietwat vervaagd, waardoor het kleed een vintage uitstraling heeft.

Beeld House Doctor Artwork vloerkleed.

Een ander product dat je kan helpen is de DIY hanglamp. Een normale lamp heeft een snoer, een fitting en een peertje. Deze DIY hanglamp van House Doctor heeft daarentegen twaalf glasbollen. Dit creëert een sfeervol lichtspel als je hem aandoet.

Beeld House Doctor DIY hanglamp.

Het medicijn tegen rotzooi

Een stijlvolle, inspirerende en persoonlijke is natuurlijk altijd netjes en opgeruimd. In deze prachtige vitrinekast kun je praktische spullen opbergen, en tegelijkertijd bijzondere spullen etaleren. Unieke souvenirs uit verre landen bijvoorbeeld, of je mooiste servies. Die verdienen een plek achter een glazen venster, zodat je er iedere dag even naar kunt kijken. De House Doctor DOC vitrinekast is een combinatie van metaal en glas en verkrijgbaar in grijs en wit.

Beeld House Doctor DOC vitrinekast.

Als je over weinig vierkante meters beschikt, kun je ruimte besparen door een opbergruimte aan de wand te bevestigen. Het RACK tijdschriftenrek van House Doctor bestaat uit zwarte ijzeren lijnen in een verspringend patroon. De boeken en magazines met de mooiste covers zet je natuurlijk vooraan. Zo fungeert dit tijdschriftenrek meteen als wanddecoratie.

Beeld House Doctor RACK tijdschriftenrek.

House Doctor-collectie 2014

House Doctor lanceert ook dit voorjaar weer een grote collectie vol accessoires en meubels, waarvan – naar het label hoopt – elke woning opknapt. Centraal staan organische vormen, grafische prints en materialen als hout, metaal en keramiek. Neem eens een kijkje in ons volledige aanbod van de House Doctor-collectie of bekijk de productcatalogus op Housedoctor.dk.

Over de auteur

Ilse Severijnen

Ilse Severijnen

Ilse is webredacteur bij Flinders en schrijft voor de website en het Flinders Magazine. Hiervoor is ze altijd op zoek naar de nieuwste producten en trends in de wereld van design.

Naar boven