Design salontafel voor je interieur

On posted by Lieve Gorter in Keuzegids

Een salontafel is niet zomaar een tafeltje. Het kan een belangrijk onderdeel zijn voor je interieur, doordat ie voor meerdere dingen kan worden gebruikt. Zet er een kop koffie op, leg tijdschriften neer of laat een mooie vaas pronken. Er zijn uiteraard verschillende salontafels. Flinders heeft de mooiste en de handigste voor je op een rijtje gezet.

Houten salontafels

Neem de Hay Bella Coffee Table 60 salontafel als je van een warme houtskleur houdt. Houten salontafels geven je interieur een natuurlijk tintje. Houtkleur heeft over het algemeen een warme uitstraling en past bijna in elk interieur. Uiteraard ligt het er wel aan wat voor soort hout je neemt. Als je een iets "koelere" houtkleur wilt dan is bijvoorbeeld de Arco Tre vierkant salontafel geschikt.

Design salontafel voor je interieur - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Hay Bella Coffee Table 60 salontafel €213,-
2. Arco Tre vierkant salontafel €367,-
3. Gelderland Small Squares salontafel €395,-
4. Leitmotiv Juglans salontafel €206,-.

Kleine salontafels

Kleine salontafels zijn erg handig als bijzettafeltje en kunnen wat extra comfort bieden. Zo hoef je niet naar de keuken te lopen om je lege kopje weg te zetten. Flinders heeft veel soorten kleine bijzettafels. Bijvoorbeeld van glas, kunststof of een combinatie van glas en hout. Een voorbeeld van zo'n combinatie is de Perlei Match high bijzettafel. En een glazen bijzettafelje is bijvoorbeeld de Leitmotiv Tripod bijzettafel.

Design salontafel voor je interieur - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Perlei Match high bijzettafel €399,-
2. Leitmotiv Tripod bijzettafel €84,-
3. Leitmotiv Lator salontafel €91,-
4. Pols Potten Tam Tam bijzettafel €206,-
5. Pols Potten Devils Eye bijzettafel €233,-.

Moderne salontafels

Een moderne salontafel kan een echte eyecatcher zijn in je interieur. Het geeft net wat meer pit en het ziet er strak uit. De Kartell Invisible Side tafel is er zo eentje. Strak, zonder poespas. En de Kartell Trays salontafel zorgt voor een strakke uitstraling, maar houdt het wel luchtig met zijn stalen poten.

Design salontafel voor je interieur - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Kartell Invisible Side tafel €300,-
2. Kartell Trays salontafel €335,-
3. Gelderland Juffer 2 grijs (b) 50 cm salontafel €370,-
4. Leitmotiv Wave salontafel €135,-.

Bekijk hier alle salontafels. Wil je meer weten over dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op via 020 – 30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.