De wishlist van: Sophie

Op gepost door Renée IJzerman in Keuzegids

Sophie is campagnecoördinator bij Flinders en zonder twijfel een huismus. Ze houdt bij uitstek van design dat in positieve zin opvalt door de eenvoud en juist daarom zo mooi is. Het is dus geen verrassing dat de Scandinavische woonstijl een prominente rol speelt op haar wishlist vol moederdagcadeautjes.

Top 3 moederdagcadeaus van Sophie

  1. Alvar Aalto vaas van Iittala. Het bijzondere aan deze tijdloze vaas is dat hij met de mond geblazen is en het ontwerp zelf uit 1936 stamt. Door de organische vorm van deze vaas ben je met een paar takken of bloemen al klaar. Zo heb je al gauw iets heel leuks op tafel staan. Ideaal, toch?
  2. Momento JH39 kandelaar van &Tradition. Het ontwerp in combinatie met de keuze voor keramiek geeft deze kandelaar een heerlijk nostalgisch gevoel. De kandelaar is ideaal als je van kaarsjes branden houdt en doet het vast en zeker goed bij de huismussen onder ons.
  3. Nordic dienblad van Skagerak. Op het eerste gezicht lijkt dit dienblad heel simpel, maar de afwerking met de hoge rand maakt hem prachtig. Dit dienblad is juist mooi door zijn eenvoud. Serveer er je drankjes op, zet hem op het aanrecht met flesjes olijfolie of kantel hem tegen de muur: waar ga jij voor?

20 x favoriete moederdagcadeaus van deze huismus

Op het verlanglijstje van Sophie vind je tijdloze designitems die licht van kleur zijn of een natuurlijk karakter hebben. Ze houdt van ambacht en dus producten waaraan je goed kan zien dat er veel aandacht is geschonken in bijvoorbeeld de afwerking en details. Zit er een cadeau tussen dat jij graag op je wishlist ziet?

Naast de favoriete moederdagcadeaus van Sophie vind je nog veel meer moederdagcadeaus in ons assortiment. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de wishlist van Sophie? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Renée IJzerman

Over de auteur

Renée IJzerman

Renée is contentmarketeer bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, brengt je op de hoogte van de laatste interieurtrends, helpt je bij de aankoop en het onderhoud en biedt je how to's van de mooiste designproducten.