Naar boven

Cadeau voor Vaderdag

Op gepost door Lieve Gorter in Keuzegids

Vaderdag komt er weer aan. Dat betekent dat je op zoek kunt gaan naar een leuk en mooi cadeau voor hem. Het fijne is dat Flinders betaalbaar design heeft. Is het een held in de keuken of houdt hij van eindeloos barbecueën in de zomer? Of drinkt hij het liefst uit mooie designglazen? Flinders heeft voor elke vader iets in het assortiment. Bekijk hieronder de selectie.

Zomers cadeau voor Vaderdag

Een leuk cadeau voor Vaderdag kan iets te maken hebben met zomer en barbecueën. De zomer komt er weer aan, dus is het verstandig je vader daarop voor te bereiden. Neem bijvoorbeeld de prachtige Table Grill design barbecue van Eva Solo (€175,-) of de Grill Tweezer barbecuetang van Eva Solo (€29,-). En de Spaghetti tang van Alessi (€16,-) is ook handig voor de barbecue. De tang is niet alleen voor spaghetti bedoeld :-).

Cadeau voor Vaderdag - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Table Grill design barbecue van Eva Solo €175,-
2. Grill Tweezer barbecuetang van Eva Solo €29,-
3. Spaghetti tang van Alessi €16,-.

Held in de keuken

Is jouw vader een held in de keuken? Dan bieden de producten van Royal VKB uitkomst. Neem bijvoorbeeld de Boomerang wok (€99,95). En om de kookkunsten van je vader te verfijnen heb je de Garlic Crusher knoflookpers (€19,95) of de Squeeze Bottle knijpfles (€7,95).

Cadeau voor Vaderdag - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. TV Dinner Tray dienblad €27,95
2. Garlic Crusher knoflookpers €19,95
3. Boomerang wok €99,95
4. Squeeze Bottle knijpfles €7,95.

Voor de levensgenieter

Is je vader een echte levensgenieter? Dan maak je hem vast blij met de drinkglazen van Normann Copenhagen. En uit de Norm Decanteerkaraf van Menu (€65,-) kan de wijn rijkelijk geschonken worden. De Decanteerkaraf is ook als set verkrijgbaar met waterfles (€95,-). En om te zien hoeveel flessen wijn er op voorraad zijn, kan hij de flessen met gemak aan de muur hangen met het Wijnrek Rubber van Menu (€55,-).

Cadeau voor Vaderdag - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Liqueur Glass glazen 2 stuks €36,-
2. Whisky Glass glazen 2 stuks €40,-
3. Rocking Glass glazen 4 stuks €18,-

Cadeau voor Vaderdag - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
4. Norm Decanteerkaraf €65,-
5. Set Norm Decanteerkaraf-Waterfles €95,-
6. Wijnrek Rubber €55,-.

Design voor het interieur

Speciaal voor het interieur van vaders heeft Flinders ook een selectie gemaakt. De Blow up basket design schaal van Alessi (€75,-) vrolijkt elke tafel op. En de tijd kan goed bijgehouden worden met de Slim Index design klok van Karlsson (€30,-).

Cadeau voor Vaderdag - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Blow up basket design schaal van Alessi €75,-
2. Slim Index design klok van Karlsson €30,-
3. Watch me wall clock design klok van Normann Copenhagen €40,-
4. Cushion Basic 50 kussen van Gewoon €42,-.
5. Little Big Time design klok van Karlsson €28,-

Ben je op zoek naar andere cadeautjes voor vaderdag? Neem dan een kijkje in onze gift finder voor cadeautjes onder de: €25,-, €50,-, €75,-, €100,- en €150,-. Heb je vragen over dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op via 020 30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.

Lieve Gorter

Over de auteur

Lieve Gorter

Lieve schrijft artikelen voor het Flinders Magazine. Van achtergrondverhalen over design tot de nieuwste trends, Lieve houdt je op de hoogte. Daarnaast ondersteunt ze Hiske bij de content van de website.