Woonwinkel Flinders brengt Deens topdesign in Nederlandse slaapkamer

Posted by Renée IJzerman in Interieurtrends

Slaapkamer meubels bij Flinders

Persbericht                          

13 november 2013

Woonwinkel Flinders brengt Deens topdesign in Nederlandse slaapkamer

Een klein onderzoek langs 45 Nederlandse slaapkamers, uitgevoerd door Flinders, leert dat deze ruimte niet bepaald uitblinkt in schoonheid. Woonwinkel Flinders biedt sinds kort de consument een unieke online omgeving met design meubels en accessoires voor in de slaapkamer. Hiermee krijgt de Nederlandse consument voor het eerst toegang tot de beste Deense design merken.

De Nederlander brengt al gauw 250.000 uur van zijn leven door in de slaapkamer. En toch is het vaak een vergeten ruimte. Flinders biedt sinds deze week een aparte omgeving voor de slaapkamer waar Deense merken als Ferm Living, Muuto, House Doctor, Hay en By Nord de mooiste producten bieden. Speciale aandacht is er voor dekbedovertrekken, bedspreien, dressoirs en design kruiken voor de koude wintermaanden. “Met deze uitgebreide design collectie kan de Nederlander inspiratie opdoen en het mooiste uit Denemarken aanschaffen,” aldus directeur Geert-Jan Smits van Flinders.

“Het is niet eenvoudig een goed dekbedovertrek te kopen. Er is veel van slechte kwaliteit op de markt,” aldus Smits. De consument heeft vaak het idee: hoe dikker de overtrek, des te beter de kwaliteit. Dit is in de praktijk niet het geval. Hoe fijner (dunner) en zachter, des te beter de kwaliteit van de stof. De dekbedovertrekken van woonwinkel Flinders zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit en vaak gemaakt van 100% organisch katoen. De woonwinkel verwacht hiermee de Nederlander een betere nachtrust te kunnen geven.

Over Flinders

Flinders is een woonwinkel waar consumenten en bedrijven meer dan 10.000 designproducten kunnen vinden. Het is de missie van Flinders om design voor iedereen toegankelijk te maken. Dit doet zij online met een webshop en een eigen online magazine, en offline met drie cafés in Amsterdam en Groningen. Flinders café is een nieuw concept in de designbranche. Flinders is tweemaal op rij door Sanoma verkozen tot de Beste Woonwebshop van Nederland.

- Einde bericht -

Flinders BV | Geert-Jan Smits | 13 november 2013 | Tel 020 – 3030 630

Website: www.flinders.nl

Voor een interview met de oprichter of meer informatie over Flinders kunt u contact opnemen met: Geert-Jan Smits, directeur Flinders, telefoon 020 3030 630 of e-mail geertjan.smits@flinders.nl

Online persbericht: http://pr.co/p/001drh