Woontrend: Cirque d'Interieur

On posted by Renée IJzerman in Interieurtrends

De naam van de nieuwe woontrend (van Perscentrum Wonen) Cirque d’Interieur verklapt het eigenlijk al. Het circus is dé inspiratiebron voor veel ontwerpers. Niet gek, want de levendige wereld van het circus zit vol bijzonderheden. Iedereen kan er iets unieks in vinden, dat eigen maken en uiteindelijk een leuker thuis creëren. Wij leggen deze nieuwe woontrend uitgebreid voor je uit en laten bijpassende producten zien. Laat je inspireren.

Le cirque woontrend    

De woontrend Cirque d’Interieur heeft de naam niet voor niets. In een circus zie je optredens van acrobaten, jongleurs, clowns, goochelaars en soms dierentemmers. Er is muziek, zang en dans. Veel verschillende acts komen dus aan bod. Zo is het eigenlijk ook met het Cirque d’Interieur. Er zijn veel mogelijkheden om deze trend zelf toe te passen. Zolang je het begrip fun maar in je achterhoofd houdt.

Colour power

Kenmerkend voor de woontrend Cirque d’Interieur is dat je interieur knalt. Dit creëer je door de afwisseling van kleur en het gebruik van vrolijke accenten. Alles mag: van pastel tot fluortinten. En dan het liefst gecombineerd. Bij de nieuwe woontrend komen vooral de kleuren zalm en lila naar voren. Combineer deze tinten met grafische patronen en je maakt je interieur strak en stoer. Ook zwart-wit is een aanrader om te combineren met de twee trendkleuren.

Flinders - Woontrend: Cirque d'Interieur - Design voor ieder interieur

Foto: Seletti Neon Art €48,-

Humor en entertainment

De acrobatiek van het circus breng je in huis door het gebruik van verschillende vormen en patronen. Of het nu strepen, ruiten, driehoeken of cirkels zijn, bij de woontrend Cirque d’Interieur mag alles gezellig samenkomen. Humor in je interieur en entertainment in je huis is waar het om gaat.

Flinders - Woontrend: Cirque d'Interieur - Design voor ieder interieur
Foto: Muuto Rest poef vanaf €995,-

Flinders - Woontrend: Cirque d'Interieur - Design voor ieder interieur
Foto: Ferm Living Mountain grijs theedoek €11,- en Hay Box theedoek 2 stuks €19,-

Oog voor detail

Als je je interieur helemaal in de stijl van de woontrend Cirque d’Interieur wilt hebben, mogen de kleine details niet ontbreken. Die maken je interieur echt af. Besteed daarom aandacht aan accessoires die je doen glimlachen. Denk bijvoorbeeld aan speels servies, bestek met kleur, grappig gevormde vazen en dienbladen of theedoeken met leuke dessins. Hou de styling verder strak en laat de humor het werk doen.

Flinders - Woontrend: Cirque d'Interieur - Design voor ieder interieur
Foto: Hay About a Chair Low AAC43 design stoel vanaf €371,-

Flinders - Woontrend: Cirque d'Interieur - Design voor ieder interieur
Foto: Ferm Living Harlequin mint behang €81,- Seletti Bella Vista buitenlamp €108,- en Montis+ Tor bijzettafel €151,-


Bron: Perscentrum Wonen.


Heb je vragen over dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op via 020-30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.