Wooninspiratie: kinderbehang van Ferm Living

Posted by Ilse Severijnen in Interieurtrends

Ga je binnenkort aan de slag met een kinderkamer? Bekijk dan eens het kinderbehang van Ferm Living! Een vrolijke muur met prachtige grafische print maakt de kamer in één klap klaar voor gebruik.

Ferm Livinf kinderbehang Tiny train

Beeld Behang Tiny Train met print van een lange trein die heel wat vervoert.

Gat in de markt

Zeg je kinderbehang, dan zeg je Ferm Living. Behang voor de kinderkamer is nota bene de reden dat het über-succesvolle merk in 2006 is opgericht. Grafisch ontwerpster Trine Anderson ging na de geboorte van haar kind op zoek naar leuk kinderbehang, maar kwam van een koude kermis thuis. Nergens kon ze behang vinden dat zowel mooi als betaalbaar was. Uit frustratie – en uit de overtuiging dat meer mensen hier tegenaan moesten lopen – ontwierp ze haar eigen behang. Meteen was Ferm Living een daverend succes. Er volgden jaar naar jaar meer woonaccessoires en ook de collectie kinderbehang is steeds verder uitgebreid.

Ferm Living kinderbehang Half Moon

Beeld Feestelijk zwart-wit: behang Half Moon.

Ferm Living Harlequin behang roze

Beeld Harlequin behang, omdat ballet-roze nooit uit de mode raakt. 

Behang met luchtballonprint, Ferm Living

Beeld Voor de reiziger in de dop: behang Ferries.

Behang volgens Ferm Living

Behang van Ferm Living staat garant voor prachtige grafische prints en patronen. Dat is de basis, waaraan een vleugje retro is toegevoegd en het voor Scandinavië zo kenmerkende kleurenpalet van pasteltinten. De behangrollen zijn stuk voor stuk een lust voor het oog en de kinderkamer wordt er in een handomdraai een vrolijk en aangekleed geheel van.

Ferm Living kinderbehang Cloud

Beeld Altijd een reden om met je hoofd in de wolken te zijn met behang Cloud.

Kinderkamer behang Marionette

Beeld Met deze vrienden op de muur is het nooit saai: behang Marionette.

Behang met blauwe autoprint

Beeld Behang Rush Hour: echte mannen houden van blauw en van auto's.

Slim behangen

Handig: Ferm Living maakt gebruik van WallSmart-behang, op het gebied van behang de nieuwste ontwikkeling. Door een 'non-woven' vlies als materiaal in plaats van papier kun je het behang veel sterker en ook veel eenvoudiger op de muur bevestigen. Een kleine moeite met een spectaculair resultaat.

Ferm Living Behang Dotty

Beeld Behang Dotty met een bos vol zonnige bomen.

Behang Harlequin mint

Beeld Prachtige Harlequin-print in mintgroen.

Nu bij Flinders: 10 procent korting op alle behang van Ferm Living! De actie loopt tot en met 27 juli aanstaande. Bekijk hier de hele Ferm Living-behangcollectie.