Woonbeurs 2011: sfeer in beeld

On posted by Renée IJzerman in Interieurtrends

We keken onze ogen uit op de Woonbeurs. Op zoek naar de laatste trends en mooiste designspullen hebben we goed de sfeer kunnen proeven. Voor de thuisblijvers heeft Flinders wat sfeerbeeld op een rijtje gezet. Maar ook degenen die naar de Woonbeurs zijn geweest en graag willen terugkijken kunnen hieronder nagenieten.

Top design hal

In de Top design hal vond je de topmerken. Mooi verzorgde stands, met merken waar je u tegen zegt. Onder andere toonde Ngispen hier de collectie (een merk dat via Flinders verrijgbaar is).

Ngispen - Flinders - Design voor ieder interieur

Afbeelding: Ngispen stand

Woonbeurs 2011 - Flinders - Design voor ieder interieur

Afbeelding: Leolux stand

De Sparkling

Ook de Sparkling (van Magis ontworpen door Marcel Wanders) die Flinders net in het assortiment heeft opgenomen was te zien op de Woonbeurs. De Sparkling is vorig jaar genomineerd als beste woonproduct (Sanoma Woon Awards 2010).

Sparkling Magis - Flinders - Design voor ieder interieur

Afbeelding: Sparkling van Magis door Marcel Wanders, op de Woonbeurs

Go ecologisch

De eco-trend die al een tijdje aan de gang is en die voorlopig nog voortzet, was overal te vinden op de Woonbeurs. Zelfs het restaurant stond in het teken van ecologische sferen. Zo zijn bijvoorbeeld de bloembakken biologisch afbreekbaar.

Woonbeurs 2011 - Flinders - Design voor ieder interieur

Afbeelding: Ecologisch verantwoord restaurant

Hergebruik

In de gang van de Woonbeurs waren allemaal inhammen waarin verschillende interieurs getoond werden. In elk van de interieurs kon je oude producten bekijken die opgepimpt waren. Dat is ook één van de trends van dit jaar. Oude spullen gooien we niet weg, maar recyclen we of we pimpen ze op.

Woonbeurs 2011 - Flinders - Design voor ieder interieur

Afbeelding: opgepimpt interieur design.

Woonbeurs 2011 - Flinders - Design voor ieder interieur

Afbeelding: opgepimpt interieur design.

Wil je meer weten over de trends van aankomend jaar? Volgende week volgt Flinders met een uitgebreider verslag van de trends die de Woonbeurs dit jaar presenteerde. Wil je meer informatie over het bezoek van Flinders aan de Woonbeurs 2011? Stel gerust je vraag via: 020 30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl