Pols Potten Wheat straw sphere vaas - Het verhaal

On posted by Lieve Gorter in Interieurtrends

Pols Potten Wheat straw sphere vaas staat deze week centraal in het verhaal achter... Dat Flinders designtoppers verkoopt moge duidelijk zijn. Dat er achter elk ontwerp een verhaal zit, is vaak wat minder bekend. En als je dan toch een designtopper koopt; hoe leuk is het dan om het verhaal erachter te leren kennen? Dat je elke lijn en vorm begrijpt. Dat jij ziet wat de ontwerper ziet. Kom deze week meer te weten over de Pols Potten Wheat straw sphere vaas.

Wheat straw sphere vaas van Pols Potten

De Pols Potten Wheat straw sphere vaas heeft een natuurlijk tintje. Dit komt door de bloemenprint die er op staat. Maar bovenal doordat de bloemenprint gemaakt is van riet. Dit is een bewerkingstechniek die 2000 jaar geleden in China ontstond.

Wheat straw sphere vaas van Pols Potten - Het verhaal - Flinders -Design voor ieder interieur

Foto: Wheat straw sphere vaas van Pols Potten.

Wheat straw techniek

De bewerkingstechniek van de Pols Potten Wheat straw sphere vaas versterkt de ronding van de vaas. Dit komt door de glans van het riet. Maar ook de afwerking van het riet zorgt voor dit effect. Door de kleurverschillen van het motief wordt er diepte gecreëerd. Wat ook leuk is: elke vaas is uniek. Ze worden stuk voor stuk geproduceerd en bewerkt in China.

Wheat straw sphere vaas van Pols Potten - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Details Wheat straw sphere vaas van Pols Potten.

Design vaas in vrolijke kleuren

De glans laag die over de vaas zit beschermt het bloemmotief en zorgt voor de finishing touch. Als je van kleur houdt kun je je hart ophalen. De Wheat Straw sphere is er namelijk in meer kleuren. Ga voor vrolijke kleurtjes zoals rood of geel. Meer rood of geel nodig? Kies dan voor een grotere variant van de vaas.

Wheat straw sphere vaas van Pols Potten - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Wheat straw sphere vaas in het groot en klein.

Pols Potten

Pols Potten staat bekend om haar unieke producten. Ze proberen de massaproductie te vermijden en kiezen voor kwalitiet. Of het nou lampen of vazen zijn, het designmerk van Hollandse bodem waarborgt een mooi eindresultaat.

Heb je vragen over dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op via 020 30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.