Webshopevent Flavourites Live!

On posted by Renée IJzerman in Interieurtrends

Van 18 tot en met 20 november 2011 vindt de derde editie van het unieke webshopevent Flavourites Live! plaats. Meer dan 150 webshops op het gebied van mode, accessoires, beauty, interieur en reizen presenteren zich in een voormalige fabriekshal in Amsterdam-Noord.

Flinders - Flavourites live - Design voor ieder interieur

Shoppen en inspiratie opdoen

Op Flavourites Live! zullen 150 webshops met kleding, woonaccessoires, tassen, sieraden, stationery, hip kinderspul, schoenen en meubels aanwezig zijn. Nieuw dit jaar is een programma met leuke, leerzame en interessante workshops.  Bijkomen van het shoppen kan op één van leuke food spots. Flavourites Live! is shoppen, iets leuks opsteken én genieten op één inspirerende plek.

Flinders stand 

Ontmoet de designers van bijzondere producten (vaak alleen online verkrijgbaar), pas én shop limited edition-kleding en accessoires en tik unieke producten voor de kids op de kop. Een bezoek aan Flavourites Live! staat garant voor een inspirerende dag, waarbij je met volle tassen en boordevol nieuwe inspiratie huiswaarts zal keren. Ook Flinders zal aanwezig zijn op dit webshopevent. Bezoek onze stand en scoor een leuk designproduct om je huis mee op te fleuren. 

Flinders - Flavourites live - Design voor ieder interieur

Locatie Flavourites Live!

Na de eerste twee edities is Flavourites Live! neergestreken in het urban en creatieve Amsterdam Noord op het terrein De Overkant. Hier, aan de oevers van het IJ, staat de Kromhouthal, een oude fabriekshal die tot innovatieve evenementenlocatie is omgetoverd. De Overkant is een unieke en stoere locatie, die met zijn frisse look & feel perfect aansluit bij Flavourites Live! Bijzonder detail: de derde editie van het webshopevent is het eerste grote consumentenevent dat in de hal zal plaatsvinden.

Over Flavourites.nl 

Met 100.000 bezoekers per maand en een wisselend bestand van 1.500 webshops, een online magazine, een boekje, een papieren agenda, een verzamelsite met webshops voor mannen en een jaarlijks event is Flavourites.nl, het grootste crossmediale platform voor webshops op het gebied van mode, accessoires, kinderen, interieur en reizen. Flavourites.nl stelt shoppingrubrieken samen voor een aantal magazines, treedt op als specialist in de e-learnings van Libelle, spreekt op seminars en maakt in november deel uit van de jury van de Woon Awards (categorie woonwebshops) van Sanoma  Media.

Openingstijden:

Vrijdag 18 november 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 19 november 10.00 - 18.00 uur
Zondag 20 november 10.00 - 18.00 uur

Adresgegevens

De Overkant
Ketelstraat 2
Amsterdam-Noord

 

Bestel je entreekaarten

Entreekaarten kosten € 10,- in de voorverkoop en € 12,50 aan de deur. Kijk voor meer informatie, deelnemers, het programma en het laatste nieuws op  www.flavouriteslive.nl. Hier kun je ook je kaarten bestellen en in het online magazine de sneak preview van Flavourites Live! bekijken.