Video design verlichting: Artemide lampen

On posted by Hiske Teerling in Interieurtrends

Flinders heeft haar assortiment design verlichting uitgebreid met Artemide lampen. In plaats van ongeveer 25 Artemide lampen kun je nu meer dan 120 lampen van dit Italiaanse design label bekijken en online bestellen. Reden genoeg om een video te maken van deze prachtige lampen.

Artemide Tolomeo lampen

Artemide ontwerpt al meer dan vijftig jaar designverlichting. Bureaulampen, kandelaars, plafondspotjes; bij dit Italiaanse merk vind je verlichting in alle soorten en maten.

Vijftig jaar ontwerpen heeft uiteraard een hele uitgebreide lampencollectie opgeleverd. En door de jaren heen zijn veel lampen in de prijzen gevallen. Een van de bekendste modellen is de Tolomeo, ontworpen door Michele De Lucchi en Giancarlo Fassina. Deze tijdloze lamp is o.a. verkrijgbaar als tafelmodel, bureau- en plafondlamp.

Flinders - Artemide lampen - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Tolomeo Micro tafellamp €172,-
2. Tolomeo Basculante wandlamp €205,-
3. Tolomeo Lettura vloerlamp €293,-
4. Tolomeo hanglamp €363,-

 

Video: Artemide verlichting

Bekijk hier de video met daarin een sfeerimpressie van de verlichting van Artemide.

 

Flinders is officieel dealer van Artemide. Dit betekent dat we alle producten en kleuropties kunnen leveren. Ben je op zoek naar een product en staat deze niet op onze website? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 020 30 30 630 (ma-za 9:00-17:30) of email: info@flinders.nl. Wij helpen je graag verder.