Verlichting en salontafels van Leitmotiv

On posted by Lieve Gorter in Interieurtrends

Flinders heeft er weer een nieuw designmerk bij. Het Nederlandse Leitmotiv zal de collectie verlichting en salontafels van Flinders aanvullen.

Verlichting en salontafels van Leitmotiv - Flinders - Design voor ieder interieur

Collectie van Leitmotiv

De betekenis van het Duitse woord 'leitmotiv' is een steeds terugkerend thema bij een muziek-, literatuur- of kunstwerk. Het zijn herkenbare elementen of tonen. Dit is ook het uitgangspunt van het Nederlandse merk Leitmotiv. Elke collectie heeft terugkerende designstukken, maar wel van verschillende ontwerpers.

Belle Ball hanglamp

Deze terugkerende designstukken is wat het merk Leitmotiv zo sterk maakt. Dit designmerk voert heel bewust een bepaalde stijl door binnen de collectie. Ondanks dat Leitmotiv meerdere ontwerpers onder haar hoede heeft. Voorbeelden van populaire producten zijn de Belle Ball hanglamp. Dit is een typisch tijdloos, simpel én functioneel ontwerp. Ook de moderne versie van een kroonluchter, de Red Connection, is een hot item in de collectie.

Verlichting en salontafels van Leitmotiv - Flinders - Design voor ieder interieur

 

Foto:
1. Belle Ball hanglamp ( €77,-)
2. Red Connection ( €191,-)

Salontafels

Leitmotiv heeft een nauwkeurig samengestelde collectie van lampen en klein meubilair, bijvoorbeeld salontafels en kapstokken. Dit merk biedt betaalbaar design, en maakt het zo voor iedereen mogelijk om een designstuk in huis te halen. Met dit uitgangspunt past het merk Leitmotiv perfect binnen het assortiment van Flinders.

Verlichting en salontafels van Leitmotiv - Flinders - Design voor ieder interieur

 

Foto:
(Klein meubilair van Leitmotiv)
1. Wave ( €153,-)
2. Juglans ( €202,-)

Twee keer per jaar gaat de creatieve afdeling van Leitmotiv de wereld rond op zoek naar trends die zij vertalen naar nieuwe, betaalbare producten om hun collectie mee aan te vullen. Wij kunnen haast niet wachten tot de volgende reeks betaalbare design producten van Leitmotiv.

Heb je vragen over dit artikel? Flinders is officieel dealer van Leitmotiv. Dit betekent dat we alle producten en kleuropties kunnen leveren. Ben je op zoek naar een product en staat deze niet op onze website? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 020 30 30 630 (ma-za 9:00-17:30) of email: info@flinders.nl. Wij helpen je graag verder.