Valentijn: Alles voor een ontbijt op bed

Posted by Sabine Meekel in Interieurtrends

Heb jij je al jaren geleden aangesloten bij de ‘I hate Valentine’s Day’-beweging of vind jij het hartstikke leuk om je lief één dag per jaar in het zonnetje te zetten? Ik stel voor dat we dit jaar het hele stoere ‘ik doe niet aan Valentijn’ voor één keer laten zitten. Kom maar op met een romantisch diner voor twee, een anonieme liefdesbrief op de mat of nog fijner: een lazy Sunday inclusief ontbijt op bed. Echt, zo moeilijk is het niet. Kijk maar mee!

PS. Deze producten zijn natuurlijk ook heel leuk als Valentijncadeau

Valentijn
Beeld Happy Valentine’s Day!

Uitgerust wakker worden

Valentijn valt dit jaar op een zondag. Oftewel: no excuses! Deze keer maak je je er niet vanaf met een ‘vergadering liep uit’ of ‘het is ’s ochtends altijd een gekkenhuis’. Want zondag is de perfecte dag voor een uitgebreid ontbijt op bed. En dat wordt natuurlijk nóg gezelliger als je ook een beetje uitgeslapen bent. Zorg dus de avond van tevoren voor een heerlijk frisgewassen dekbedovertrek, waar je direct bij het wakker worden blij van wordt.

Valentijn
Beeld T/m zondag 14 februari krijg je maar liefst 20% korting op het Snurk Breakfast dekbedovertrek.

Normann Copenhagen
Beeld Het Normann Copenhagen Cube dekbedovertrek mint past perfect in een Scandinavische slaapkamer.

Valentijn
Beeld Met het Ferm Living Marble dekbedovertrek laat je zien dat jouw hart echt niet van steen is.

De beste keukenhulpjes

Oké, het is zondagochtend 14 februari, 09.00 uur. Op naar de keuken voor een ontbijtje voor manlief, echtgenote, kids of… lekker voor jezelf! Daar kun je natuurlijk wel een beetje hulp bij gebruiken. Wat dacht je van de Alessi Juicy Salif citruspers, waarmee je in no time een verse jus serveert? En de Ferm Living Half Moon theedoek is niet alleen handig voor de afwas, maar doet het ook goed als aankleding van een feestelijk ontbijt. Aan de slag!

Valentijn
Beeld In het keukenassortiment van Flinders vind je alles voor een geslaagd Valentijnontbijt.

Met melk en suiker?

Gekookt eitje? Check. Zelfgemaakte croissants? Check. Vers fruit? Check. Nu alleen nog een kopje koffie of thee! Met deze theepotten wordt het zetten van het perfect kopje wel heel gemakkelijk. En de koffie? Die serveer je natuurlijk in één van de vrolijke mokken.

Menu Norm
Beeld De Norm theepot van het Deense Menu heeft een ‘ingebouwd’ thee-ei wat je gemakkelijk omhoog haalt met het kunststof koordje als de thee sterk genoeg is.

Alessi Sapper
Beeld Deze eyecatcher is ontworpen door Richard Sapper en heet daarom de Sapper fluitketel. Als het water kookt, klinkt er een fijn melodietje.

Valentijn
Beeld Serveer de koffie of thee in één van deze designmokken. Succes gegarandeerd!

  1. Ferm Living Neu kop
  2. Pols Potten Freedom Bird mok 6 stuks
  3. Vitra Love Hearts mok
  4. Muuto Bulky theekop 2 stuks
  5. Corky glas 4 stuks

Breakfast’s served

Is het ontbijt af? Hup, met een roos tussen je tanden richting de slaapkamer. Vind je dat een tikkeltje te overdreven, dan is een mooi dienblad ook al voldoende. Perfect voor een easy like Sunday Morning gevoel zijn de Classic Trays van Vitra. Deze vrolijke dienbladen zijn even eenvoudig als kleurrijk en verkrijgbaar in diverse varianten.

Vitra Classic tray
Beeld Het Classic Tray Love Heart dienblad small (op de voorgrond) mag niet ontbreken op Valentijnsdag.

HAY Tray
Beeld Hello, new friend! Het HAY Marble dienblad past trouwens ook erg goed bij het dekbed van Ferm Living hierboven.

Ferm Living
Beeld Het Ferm Living Spear Tray dienblad large heeft een handige opstaande rand.

Ik weet het zeker: jouw Valentijn kan niet meer stuk. Wil je meer inspiratie of zoek je nog een cadeautje voor de ander? Kijk dan even bij alle Valentijncadeaus!