Tuinmeubels van Schaffner

Door Lieve Gorter in Interieurtrends

Flinders verwelkomt met trots de nieuwe tuinmeubels van Schaffner. Dit tijdloze designmerk heeft een breed assortiment tuinstoelen, tuinbanken en tuintafels. Neem hieronder een kijkje en kom meer te weten over de meubels. Kijk gelijk welk meubilair mooi in jouw tuin zal staan.

Tuinmeubels van Schaffner

De tuinmeubels zijn allemaal gemaakt van metaal en zijn lichtgewicht. Niet zo licht dat ze wegwaaien bij slecht weer natuurlijk ;-). Ze kunnen best tegen een stootje. Schaffner is namelijk al decennia lang hét merk voor terrasmeubilair voor horecagelegenheden.

Tuinmeubels van Schaffner - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Horecagelegenheid.

Hout vs metaal

Wat het leuke is aan de producten van Schaffner: niks is van hout. Dit betekent dus dat je niet elk jaar het groen van je meubels hoeft af te poetsen. En dat kan heel wat tijd schelen.
Daarnaast zijn deze meubels beter voor het milieu aangezien ze langer meegaan en de bossen bespaard blijven.

Tuinmeubels van Schaffner - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Schaffner tuinmeubels.

Loungen in de tuin

Loungen in de tuin.., dat klinkt goed hé :-). Met de Säntis lounge tuinstoel kun je deze zomer meer dan ooit van het mooie weer genieten. Schuif er een voetbankje bij en je komt niet meer van je plek.

Tuinmeubels van Schaffner - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Lounge tuinstoel en voetbankje.

Säntis collectie van Schaffner

Schaffner heeft verschillende lijnen met tuinmeubels. Flinders vindt de Säntis collectie het mooist en heeft hiervan alle varianten en kleuren op de site staan. Het design is uit de jaren '50 en opnieuw op de markt gebracht. Met de Säntis collectie kun je een complete set naar eigen wens samenstellen: de tuintafel in verschillende formaten, de tuinstoel met of zonder armleuningen en de tuinbank met of zonder armleuningen. Dat wordt echt genieten deze zomer!

Tuinmeubels van Schaffner - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Säntis tuintafel 140 x 80 cm €550,-
2. Säntis tuinstoel €231,-
3. Säntis tuintafel 80 x 80 cm
499,-
4.Säntis tuinbank
840,-
5. Säntis stool
192,-
6. Säntis lounger
295,-.

Wil je meer weten over dit artikel of ben je op zoek naar een andere tuinmeubels? Neem dan gerust contact met ons op via 020 30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.