Hay Tray Table salontafel - Het verhaal

On posted by Renée IJzerman in Interieurtrends

Hay Tray Table salontafel staat deze week centraal in het verhaal achter... Dat Flinders designtoppers verkoopt moge duidelijk zijn. Dat er achter elk ontwerp een verhaal zit, is vaak wat minder bekend. En als je dan toch een designtopper koopt; hoe leuk is het dan om het verhaal erachter te leren kennen? Dat je elke lijn en vorm begrijpt. Dat jij ziet wat de ontwerper ziet. Kom deze week meer te weten over de Hay Tray Table salontafel.

Tray Table salontafel van Hay

De Hay Tray Table salontafel is niet zomaar een salontafel: het is een tafeltje en dienblad in één. Heel handig als je visite hebt gehad en het hele tafeltje staat vol met servies. Dan kun je met gemak het dienblad optillen en naar de keuken brengen. Dat scheelt een hoop gesjouw.

Tray Table salontafel van Hay - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Tray Table salontafel van Hay.

Hay Tray Table combinaties

Er zit meer achter de Hay Tray Table salontafel. Het idee achter het ontwerp is dat je meerdere tafeltjes bij elkaar zet die een eilandje vormen. Aangezien er verschillende formaten verkrijgbaar zijn wordt combineren pas echt leuk. Kijk hieronder voor een aantal voorbeelden.

Tray Table van Hay - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Verschillende combinaties van de Tray Table salontafels.

Tray Table van Hay - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Tray Table in het interieur.

Gepoedercoat staal

De Hay Tray Table is gemaakt van staal en kan dus heel wat hebben. Daarnaast heeft hij een poederlak. Dat betekent dat de salontafel is voorzien van een stevige, en in dit geval, matte laklaag. De Tray Table salontafel is verkrijgbaar in het wit, zwart, grijs en aubergine.

Tray Table van Hay - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Details van de Tray Table salontafel.

Hay design

Hay komt oorspronkelijk uit Denemarken en behoort tot Scandinavisch design. Ook dit merk laat zich inspireren door de jaren '50 en '60 van de vorige eeuw. Al plaatst Hay het wel in moderne context. Dat blijkt ook bij de Tray Table: een moderne poedercoat eroverheen en een tafeltje en dienblad in één!


Heb je vragen over dit artikel ? Neem dan gerust contact met ons op via 020 30 30 630 (ma-za 9.00-17.30) of mail ons: info@flinders.nl.