Pappelina Tapijten - Het verhaal

On posted by Lieve Gorter in Interieurtrends

Pappelina Tapijten staan deze week centraal in het verhaal achter... Dat Flinders designtoppers verkoopt moge duidelijk zijn. Dat er achter elk ontwerp een verhaal zit, is vaak wat minder bekend. En als je dan toch een designtopper koopt; hoe leuk is het dan om het verhaal erachter te leren kennen? Dat je elke lijn en vorm begrijpt. Dat jij ziet wat de ontwerper ziet. Kom deze week meer te weten over de Pappelina tapijten.

Tapijten van Pappelina

De Pappelina tapijten zijn plastic tapijten. En dat zijn ze niet zomaar. Ze zijn betaalbaar, sterk en duurzaam. Hierdoor gaan ze langer mee en kunnen ze best tegen een stootje.

Tapijten van Pappelina - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Vera One tapijt €429,-
2. Vera kinderkleed
€93,-
3. Owen tapijt
€100,-

Multifunctionele tapijten

De Pappelina tapijten zijn multifunctioneel. Je kunt ze gebruiken voor de woonkamer, kinderkamer, badkamer, slaapkamer, maar ook voor buiten zijn de erg leuk en handig. Doordat ze van plastic zijn valt stof en zand er gewoon doorheen. Ze zijn bovendien hygiënisch en antiallergisch en kunnen in de wasmachine.

Tapijten van Pappelina - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Svea tapijt.

Kinderkleden van Pappelina

Pappelina heeft veel verschillende ontwerpen van tapijten in de collectie. Ze zijn herkenbaar door de simpele vormen die ze gebruiken. Neem bijvoorbeeld het Viggo Star tapijt (€479,-) of het Klas tapijt (vanaf €60,-). Pappelina heeft ook een aantal tapijten speciaal voor de kinderkamer. Neem een kijkje hieronder.

Tapijten van Pappelina - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Viggo Star tapijt
2. Klas tapijt.

Tapijten van Pappelina - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Viggo kinderkleed.


Tapijten van Pappelina - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Molly kinderkleed
€65,-
2. Viggo Star kinderkleed
€104,-
3. Viggo kinderkleed
€123,-
4. Viggo One kinderkleed
€60,-.

Formaten

De Pappelina tapijten zijn er in verschillende formaten. Je hebt langwerpige tapijten en rechthoekige tapijten. De langwerpige tapijten zijn er in de volgende formaten:
- 70 x 90
- 70 x 160
- 70 x 280
- en 70 x 400 cm.

De rechthoekige tapijten hebben ieder een andere maat. De kinderkleden zijn bijvoorbeeld iets kleiner dan de "normale" kleden.

Zweeds design van Pappelina

Pappelina heeft de plastic tapijten een nieuw leven ingeroepen. Ze zijn op dit moment al erg populair in Zweden. Met Lina Richardsson aan kop als hoofdontwerper (en managing director) worden de plastic tapijten van Pappelina wereldwijd steeds bekender.

Heb je vragen over dit artikel neem dan gerust contact met ons op via 020-30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.