Stoelen van Sintesi Design

Posted by Renée IJzerman in Interieurtrends

Sintesi Design is een Italiaans merk met producten waar je u tegen zegt. Sintesi Design gaat de design stoelen collectie van Flinders aanvullen. Dit verfijnde Italiaanse merk biedt betaalbaar design aan. De producten zijn praktisch en ook een lust voor het oog.

Stoelen van Sintesi Design - Flinders - Design voor ieder interieur

Sintesi Design Lilly Q

Kenmerkend voor Sintesi Design het vaak simpele ontwerp met een perfecte afwerking. Strakke, maar ook ronde vormen waarbij metaal met leer en hout geen ongewone combinaties zijn. Een populair product van Sintesi Design is de Lilly Q. Dit is een elegante stoel die mooi staat in een modern, rustig interieur. De stoel is ook heel bruikbaar in grotere ruimtes. De stoel neemt niet veel ruimte in beslag en door het simpele ontwerp oogt het niet rommelig.

Stoelen van Sintesi Design - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Lilly Q van Sintesi Design.

Sintesi Pankotto

Een ander populair product zijn de Pankotto banken van Sintesi. Die je misschien al bij Flinders voorbij hebt zien komen ;-). Deze banken heeft Flinders geleverd voor de nieuwe inrichting van de OBA (Openbare Bibliotheek Amsterdam) in Amsterdam-Oost.

Stoelen van Sintesi Design - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Inrichting OBA, Pankotto banken.

Trendy meubels

Sintesi Design is al jaren een vooraanstaand bedrijf als het gaat om innovatie en het stimuleren en doorvoeren van nieuwe trends. Het team bestaat uit vele internationale ontwerpers. Een aantal namen zijn Adriano Tolomei, Paolo Favaretto en Monica Graffeo.

Stoelen van Sintesi Design - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Stoelen van Sintesi Design.

Flinders is officieel dealer van Sintesi Design. Dit betekent dat we alle producten en kleuropties kunnen leveren. Ben je op zoek naar een product en staat deze niet op onze website? Of heb je andere vragen over dit artikel? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 020 30 30 630 (ma-za 9:00-17:30) of email: info@flinders.nl. Wij helpen je graag verder.