Sneak preview: nieuwe collectie Fatboy      

On posted by Ilse Severijnen in Interieurtrends

Fatboy presenteerde op Maison et Objet Paris een collectie nieuwe producten. We werden ondergedompeld in 'Another day at the park'. Handige uitvindingen, prachtige prints en geestige objecten: Fatboy biedt alles wat je nodig hebt voor een heerlijke lentedag.

Fatboy-stand tijdens Maison et Objet Paris 2014

Beeld Overzicht stand Fatboy tijdens Maison et Objet Paris.

Fatboy-stand tijdens Maison et Objet Paris 2014

Beeld Rode Fatboy-kar tijdens Maison et Objet Paris.

Snacklight

Voor lange, zwoele zomeravonden heeft Fatboy een lampje ontwikkeld met een magneet erin. Zo blijft het altijd stevig op het metalen dienblad staan. Dit handige Snacklight bestaat in felle, glimmende kleuren.

Fatboy collectie 2014 Snacklight

Beeld Snacklight.

Fatboy collectie 2014 Snacklight

Beeld Snacklight.

Concrete Seat

De Concrete Seat lijkt op een blok beton, maar is een licht krukje van kunststof voor je tuin, terras of balkon. Verkrijgbaar met kleurige kussens van verschillende soorten materialen.

Fatboy collectie 2014 Concrete Seat

Beeld Concrete Seat.

Nieuwe Cappies voor de Edison the Petit

Het assortiment Cappies die je over je Edison the Petit-lampje kunt schuiven, is flink uitgebreid. We zien kinderprints, grafische prints en kunstafdrukken. Ook is er een Do-It-Yourself Cappie, waar je op kunt schrijven en tekenen met de bijgeleverde (uitwisbare) stift. 

Fatboy collectie 2014 Cappies

Beeld Nieuwe Cappies voor Edison the Petit.

Fatboy collectie 2014 Cappies

Beeld Nieuwe Cappies voor Edison the Petit.

Fatboy collectie 2014 Cappies

Beeld Edison the Petit met Do-It-Yourself Cappie.

CO9 mini

Wellicht ken het CO9 van Fatboy al: een levensgrote knuffel (of kussen) in de vorm van een konijn. Nieuw gelanceerd is zijn kleine broertje: de CO9 Mini.

Fatboy collectie 2014 CO9 mini

Beeld CO9 mini's.

Fatboy collectie 2014 CO9 mini

Beeld CO9 mini's samen met het grote CO9, in de Fatboy the Headdemock hangmat.

Edison the Medium

We zagen hem vorig jaar al een keer: de Edison-familie is uitgebreid met de Fatboy Edison the Medium. Qua formaat past hij precies tussen de Edison the Petit en de Edison the Grand in. Hij is volledig dimbaar en wordt geleverd met afstandsbediening. Geschikt voor binnen en buiten.

Fatboy collectie 2014 Edison the Medium\

 Beeld Edison the Medium.

Junior Stonewashed zitzak

Nieuw in de serie zitzakken van Fatboy is de stonewashed-variant voor kinderen. Zacht, comfortabel en van 100% katoen.

Fatboy collectie 2014 Junior Stonewashed

Beeld Junior Stonewashed zitzakken.

Desswerrum-kruik

De Desswerrum-kruik van Fatboy is verschenen in een vernieuwde vorm. De buitenkant van de kruik is een zachte kussenhoes – verkrijgbaar in meerdere kleuren, met een opvallende, neonkleurige naad.

Fatboy collectie 2014 Desswerrum kruik

Beeld Desswerrum-kruik in diverse kleuren.

Rockcoco-kroonluchter

Louis XIV meets rock 'n roll. Je kan de moderne kroonluchter Rockcoco zowel binnen als buiten ophangen. Hij is waterbestendig en bevat een afstandsbediening waarmee je hem kunt dimmen.

Fatboy collectie 2014 Rockcoco

Beeld Vernieuwde Rockcoco-kroonluchter.

Big Dogs

Fatboy trekt de aandacht met de gigantische opblaasbare hond Big Dog en de twee kleinere exemplaren Hotdog en Dolly (zie afbeelding). Ze zijn geïnspireerd op de figuren die clowns van ballonnen vormen.

Fatboy collectie 2014 Dolly

Beeld Opblaashond Dolly.

CH-AIR

Nog een object in de categorie opblaasbaar: de stoel CH-AIR. Voor ultiem loungeplezier in de tuin. Je schijnt er zelfs mee te kunnen drijven op water. Bovendien heb je geen zorgen dat de stoel wegwaait als je even een drankje gaat halen: hij wordt geleverd met een zakje zand (in de kleur van je kussen) aan een touw dat als anker dient.

Fatboy collectie 2014 CH-AIR

Beeld CH-AIR.

Fatboy heeft zich wederom geprofileerd als prediker van het goede leven: alle nieuwe producten van het lifestylemerk zijn erop gericht om het (buiten)leven zo leuk, handig en grappig mogelijk te maken. 'Deleting dull', kortom, en we krijgen meteen zin in de zomer. Binnenkort vind je de nieuwste producten van Fatboy online bij Flinders.