Sneak preview: de nieuwste producten van Fatboy

On posted by Ilse Severijnen in Interieurtrends

Het Nederlandse merk Fatboy ontwerpt producten voor in huis en voor buiten. Felle kleuren, opvallende prints, rare vormen, handige uitvindingen – zolang het maar anders dan anders is. Wat brengt de nieuwste collectie van Fatboy ons dit seizoen? We zagen het op de beurzen in Parijs en Amsterdam.

Fatboy-collectie najaar 2014

We kwamen Fatboy tegen op de beurs MAISON & OBJET in Parijs en op de Woonbeurs in Amsterdam. In Parijs was een groots Fatboy's Relationship Café uit de grond gestampt. In de intieme setting van vele Edison the Petit-lampjesBaboesjka-poefs (in nieuwe patronen) en Concrete Seats kon je er plaatsnemen. Rondom de bar stonden verschillende producten uitgestald, waaronder nieuwe divan-achtige zitmeubelen van zachte stof en met ronde kussens.

Fatboy op MAISON & OBJET 2014
Beeld Fatboy's Relationship Café in Parijs.

Op de jaarlijkse Woonbeurs in Amsterdam (nog tot en met zondag in de RAI) heeft Fatboy een bosrijke omgeving ingericht, vol met spullen voor buiten. De bekende zitzakken ken je ongetwijfeld van Fatboy. Maar wist je dat je buiten ook uitstekend kunt loungen op de opblaasbare stoel (woordspeling-alert!) CH-AIR? De enorme opblaasbare honden die je hieronder ziet, daar kun je niet zo gek veel mee. Een decoratief object voor de liefhebber.

Fatboy op de Woonbeurs 2014
Beeld
Boomrijke Fatboy-stand op de Amsterdamse Woonbeurs. Prominent in zicht zijn de opblaasbare objecten, zoals stoel CH-AIR en de honden Big Dog en Hot Dog.

De collectie afneembare 'cappies' voor de Edison the Petit-lampjes wordt steeds verder uitgebreid. Ze bestaan in vele kleuren en patronen en ook is er een 'do it yourself'-variant met bijgeleverde stiften.

Fatboy op de Woonbeurs 2014
Beeld Tafellamp Edison the Petit op de Woonbeurs.

Een handige nieuwe uitvinding van Fatboy is het dienblad Snacklight. Een sterke magneet houdt het lampje op z'n plaats. De bijbehorende bakjes hebben een antisliplaag.  

Fatboy op de Woonbeurs 2014
Beeld Hangmat the Headdemock, dienblad Snacklight en de poef Baboesjka met drie kussens en een leren riem.

Het enorme knuffelkonijn Co9 XS is er nu ook in een miniatuurversie: Co9 mini. Relatief nieuw is ook de lamp Edison the Medium, op de foto hieronder naast het konijn. Een handig tussenmaatje naast de Edison the Petit en de Edison the Grand. Bijzettafel Tabliski is door zijn poedercoating geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Ontdek de nieuwe kleuren, zoals geel, blauw en groen. 

Fatboy op de Woonbeurs 2014
Beeld Tablitski-bijzettafeltjes, het reusachtige Co9 en opblaasbare hond Hot Dog.

Tot zover deze update van het laatste Fatboy-nieuws. Benieuwd naar alle producten van Fatboy? Bekijk de volledige collectie hier.