Sintesi Pankotto tuinbank - Het verhaal

On posted by Lieve Gorter in Interieurtrends

Sintesi Pankotto tuinbank staat deze week centraal in het verhaal achter... Dat Flinders designtoppers verkoopt moge duidelijk zijn. Dat er achter elk ontwerp een verhaal zit, is vaak wat minder bekend. En als je dan toch een designtopper koopt; hoe leuk is het dan om het verhaal erachter te leren kennen? Dat je elke lijn en vorm begrijpt. Dat jij ziet wat de ontwerper ziet. Kom deze week meer te weten over de Sintesi Pankotto tuinbank.

Pankotto tuinbank

Een praktische tuinbank met een simpele vormgeving, dat is de Sintesi Pankotto tuinbank. De Pankotto tuinbank is gemaakt van polypropyleen en is geschikt voor buiten. De tuinbank is verkrijgbaar in het oranje, grijs en wit.

Sintesi Pankotto tuinbank - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Pankotto tuinbank.

Bank voor binnen

De Sintesi Pankotto tuinbank kun je ook binnen gebruiken in een entree of als bijzetbank in de woonkamer. Door de simpele en strakke vormgeving van de bank past ie goed in een modern interieur. Door de ronde hoeken en het relatief zachte materiaal is de bank ook geschikt voor de kinderkamer.

Sintesi Pankotto tuinbank - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Pankotto tuinbank.

Sintesi Puffotto kruk

De Sintesi Pankotto tuinbank is goed te combineren met de Sintesi Puffotto kruk. Deze heeft namelijk dezelfde vormgeving alleen is ie een stuk kleiner. Hier kun je leuke combinaties mee maken.

Sintesi Pankotto tuinbank - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Sintesi Puffotto kruk.

Bruno Rainaldi en Gruppo Sintesi

Bruno Rainaldi heeft de Pankotto tuinbank ontworpen voor Gruppo Sintesi. Het bedrijf werkt wereldwijd samen met architecten. Ze ontwerpen en implementeren interieurs voor verschillende doeleinden (bijvoorbeeld kantoren, instituten en hotels).

Heb je vragen over dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op via 020 – 30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.