Salone del Mobile: NgispeN lanceert nieuwe producten

On posted by Renée IJzerman in Interieurtrends

Ben jij als designliefhebber ook benieuwd welke nieuwe producten er worden gelanceerd op de Salone del Mobile? Wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Eén ding is zeker, NgispeN gaat een groot aantal nieuwe producten van bekende ontwerpers presenteren. Hieronder lees je meer over deze prachtige producten van NgispeN.

NgispeN en Richard Hutten

Het designlabel NgispeN is opgericht door Gispen. De collectie richt zich op design voor in huis en bestaat uit meubilair, accessoires en verlichting. Veel producten van NgispeN zijn door verschillende musea over de wereld aangekocht. De basis van NgispeN bestaat uit de design producten van Richard Hutten, tevens creatief directeur. Internationaal wordt Richard Hutten gezien als toonaangevende ontwerper.

Slingerlamp & Berlage barkruk

Richard Hutten heeft een nieuwe lamp ontworpen voor NgispeN: de Slingerlamp. Je kunt de lamp bezichtigen tijdens de Salone del Mobile. De buitenkant van de Slingerlamp is wit en de binnenkap is verkrijgbaar in de kleuren goudbrons en zwart.

Flinders - NgispeN lanceert nieuwe producten - Design voor ieder interieur

Foto: De Slingerlamp ontworpen door Richard Hutten.

Ook lanceert Richard Hutten de Berlage barkruk tijdens de Salone del Mobile. Dit ontwerp is een vervolg op de Berlage stoel en kruk. De Berlage stoel, de kruk en de barkruk sluiten goed op elkaar aan. De Berlage ontwerpen zijn verkrijgbaar in hout en canvas en in verschillende kleuren, zoals zwart en bruin.

Flinders - NgispeN lanceert nieuwe producten - Design voor ieder interieur

Foto: NgispeN lanceert de Berlage barkruk tijdens de Salone del Mobile.

RAY-light hanglamp & ICON 03 stoel

Claesson Koivisto en Rune introduceren de RAY-light hanglamp. Dit Zweedse ontwerpteam heeft veel prijzen verdiend. ‘Meubels van het jaar 2012’ en ‘Ontwerper van het jaar 2011’ zijn twee van de prijzen die zij hebben gewonnen. De RAY-light is een zonnige lamp die verkrijgbaar is in verschillende vrolijke kleuren.

Flinders - NgispeN lanceert nieuwe producten - Design voor ieder interieur

Foto: RAY-light hanglamp van Claesson Koivisto en Rune is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Jan PlecháÄ� introduceert de ICON 03 stoel. De jonge (Tsjechische) ontwerper won de Tsjechische Design Award 2011. De ICON 03 stoel is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, rood of matgeel. Het is een draadstoel gebaseerd op de bekende Rietveld stoel. De stoel kun je zowel binnen als buiten gebruiken.  

Flinders - NgispeN lanceert nieuwe producten - Design voor ieder interieur

Foto: ICON 03 stoel ontworpen door Jan PlecháÄ�.

Ben je nieuwsgierig geworden naar meer nieuwe producten van NgispeN? Dan raden we je aan om de Salone del Mobile te bezoeken. Wil je meer informatie over de Salone del Mobile, klik dan hier.