PS:blog is fan van Ferm Living

Posted by PS:blog (Sanne & Paloma) in Interieurtrends

Het is woensdag en dus tijd voor een gastblog! Vandaag laten Sanne en Paloma van PS:blog je zien waarom zij fan zijn van design label Ferm Living. Hun gedeelde passie voor betaalbaar design, online shoppen en de inrichting van de kinderkamer heeft geleid tot het opzetten van een eigen blog. Op PS:blog geven zij je dagelijks inspiratie op het gebied van lifestyle, fashion en natuurlijk kids. In dit artikel laten zij zien dat de ontwerpen van Ferm Living het niet alleen goed doen in de kinderkamer, maar ook in de rest van het huis. Lees snel verder!

Hoi, wij zijn Paloma en Sanne van PS:blog. In het kort: wij zijn twee collega’s slash vriendinnen met een eigen stijl en smaak. Paloma (42) is moeder van Noah (3) en vriendin van Boudewijn. Interieurstijl: retro, kleur en hebbedingetjes. Sanne (30) is moeder van Benjamin (1) en vriendin van Andy. Interieurstijl: strak, zwart/wit en minimalistisch. We zijn beiden verslaafd aan internetshoppen en continu op zoek naar de nieuwste trends en mooiste spulletjes. Een hele leuke, tijdrovende, dure maar vooral ook inspirerende hobby die ons samen heeft gebracht. Daarnaast delen we een passie voor betaalbaar design, fashion, lifestyle, Instagram, onze kids en dan nog een beetje online shoppen.

Sanne en Paloma van PS:blog
Beeld Sanne met zoontje Benjamin (links) en Paloma met zoontje Noah (rechts) van PS:blog.

Inspiratie

Wij willen onze inspiratie graag met jou delen. Ons doel? Jouw leven steeds een beetje makkelijker (je uren speuren op internet besparen), leuker (omdat je nu weet hoe je ene hoekje in huis kunt inrichten) en vrolijker (gewoon omdat het leven soms al moeilijk genoeg is) maken. Het is een grote eer voor ons om gastblogger van Flinders te zijn. We hopen van harte dat we het goed kunnen vinden met jullie als lezers. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!

Noah’s nieuwe kamer

Deze eerste gastblog is perfect getimed, want ik (Paloma) kan jullie meteen meenemen in de zoektocht die ik heb afgelegd naar leuke spulletjes voor de nieuwe kinderkamer van mijn zoontje Noah (3 jaar). Aangezien hij al enige tijd uit zijn babykamer is gegroeid, werd het de hoogste tijd om het grondig aan te pakken. Dus na alle babyspullen (op een paar emotioneel waardevolle spullen na natuurlijk) verkocht te hebben, had ik een mooi budget bij elkaar om op zoek te gaan naar leuke spullen. En daar worden wij heel blij van natuurlijk!

Eyecatcher

Tijdens het zoeken viel mijn oog telkens weer op hetzelfde. Wat een leuk behang... Van Ferm Living. Wat een schattig kussentje... Weer Ferm Living. Wat een geweldig kastje... Oh, ook van Ferm Living. Herkenbaar en opvallend door hun prachtige Scandinavische design met een retro-achtig tintje. Als mijn budget het zou toelaten, zou ik Noahs hele kamer wel kunnen inrichten met deze mooie spullen. Alles is even leuk, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een enkele eyecatcher. Want dat de producten van Ferm Living de (kinder)kamer opfleuren, is zeker!

Mijn favorieten

Ik heb gekozen voor dit geweldige Ferm Living Half Moon behang op de muur van Noah.

Ferm Living Half Moon behang
Beeld De kamer van Noah met het prachtige nieuwe behang.  

Maar ik heb natuurlijk nog wel een paar favorieten op mijn lijstje staan, zoals deze Ferm Living artikelen. Je ziet het al helemaal voor je toch? En dit zijn alleen nog maar de wannahaves voor de kinderkamer!

Ferm Living kinderkamer

Beeld Met de klok mee: Ferm Living The Dorm poppenhuis, Ferm Living Cloud wandlamp, Ferm Living Plane kussen en Ferm Living Half Moon behang

Alle ruimtes

Met een leuke eyecatcher van Ferm Living kun je namelijk elke kamer in huis opfleuren. Nu de lente er weer aankomt, wordt het tijd voor een grote voorjaarsschoonmaak en een nieuwe look and feel met de juiste accessoires. De Ferm Living collectie bestaat uit artikelen voor de keukenwoonkamerbadkamer én slaapkamer. Ik zal je even een aantal highlights per kamer laten zien om je een idee te geven.

Woonkamer

De trend in het interieur op dit moment is de combinatie van pasteltinten met koperkleurige producten. Ook ik ben helemaal ‘into’ pastel dus deze prachtige Ferm Living Hexagon Vaas past daar fantastisch bij. Wanneer je een rustig interieur hebt, geef je de kamer een totaal andere look and feel door de oude accessoires te vervangen door nieuwe.

Maar ook deze Ferm Living Wire Basket opbergmand voor kussens, plaids of andere rommel die gezien mag worden is een musthave. Deze opberger is in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar, dus ook voor jouw interieur een onmisbaar item. Er is ook een deksel bij verkrijgbaar zodat het kan dienen als salon/bijzettafel!

Ferm Living Accessoires
Beeld Ferm Living Wire Basket opbergmand (links) en Ferm Living Hexagon vaas (rechts).

Keuken

Ben je dol op koken of eet je gewoon graag? Dan is de keuken misschien wel een van de belangrijkste ruimtes in je huis. Vergeet dus niet om deze ook helemaal naar je zin te maken. Dat kan heel simpel met een paar kleine accessoires zoals deze Ferm Living Grocery Tea Towel theedoek en Ferm Living Triangle Tea Cozy theemuts. Natuurlijk weer in de prachtige pasteltinten met Scandinavische beelden.

Ferm Living Keuken textiel
Beeld Koken wordt een feestje met de accessoires van Ferm Living.

Badkamer

Zelfs de badkamer maak je helemaal hip met dit Ferm Living Grid douchegordijn en de Ferm Living Brass Toiletrolhouder.

Ferm Living badkamer
Beeld Geef je badkamer een stijlvolle uitstraling met de accessoires van Ferm Living.

Te gekke spullen allemaal toch? Ik ben in ieder geval groot fan van de spullen van Ferm Living, hopelijk jij vanaf nu ook! 

PS: hope to meet again! 

Onder redactie van Sabine Meekel.