Op bezoek bij Eva Solo

On posted by Hiske Teerling in Interieurtrends

Eva Solo houdt twee weken lang open huis. En daarom reisde Flinders vanuit hartje Amsterdam af naar het Brabantse Raamsdonk. Gewoon om producten te zien, voelen en sfeer te proeven. Letterlijk.

Op naar Raamsdonk

Raamsdonk is een prachtig stukje Nederland, waar je nog van die mooie grote woonboerderijen aantreft. Een plek die je misschien niet zomaar zult bezoeken. Een uitnodiging van de Nederlandse distributeur van Eva Solo was voor ons in ieder geval een uitstekende reden om in de auto te stappen. Op naar Brabantse gezelligheid!

Flinders - Eva Solo - Design voor ieder interieur

Deens design

Over de woonboerderijen niets gelogen. Christiaan verwelkomt ons in een pracht exemplaar. Volledig gerenoveerd, maar met origineel rieten dak. In deze op en top Hollandse omgeving staan de producten van het Deense Eva Solo op gestileerde wijze uitgestald.

Flinders - Eva Solo - Design voor ieder interieur

Table grill

Christiaan geeft ons een uitgebreide en enthousiaste uitleg over de topproducten van Eva Solo. We beginnen bij de Table grill. Een handzame barbecue/grill, gemaakt van vuurbestendig porselein. De praktische hendel maakt hem lekker draagbaar. Je neemt hem eenvoudig overal mee naar toe: van de keuken naar de eettafel en van terras tot een bankje in het park. Ik zie mezelf op een zomerse dag al helemaal zitten met table grill op mijn balkonnetje. Wij besluiten: deze mag niet ontbreken in ons assortiment.

Flinders - Eva Solo Table grill - Design voor ieder interieur

Foto: De Table Grill van Eva Solo.

Flinders - Eva Solo - Design voor ieder interieur

Foto: Tuinartikelen van Eva Solo bij elkaar gestald.

Tea maker en Cafe Solo

Als we het over toppers binnen het Eva Solo assortiment hebben, dan hebben we het over de Tea Maker en de Cafe Solo! Altijd een lekker vers kopje thee of bakkie koffie. Gehuld in een trendy jasje blijft de thee/koffie lekker warm. Bij Flinders verkrijgbaar in onder andere havanna bruin, zand, rood en zwart.

Flinders - Eva Solo Table grill - Design voor ieder interieur

Foto: Cafe Solo (links) en de Tea Maker (rechts)

Flinders - Eva Solo Cafe Solo en Teamaker - Design voor ieder interieur

Self-watering flowerpot

Wij waren van begin af aan al weg van de Self-watering herbpot van Eva Solo. Zeker als je wat minder consistent bent in het bewateren van je planten (zoals ik), is dit product een uitkomst. De plant kan zichzelf namelijk voeden met het water in het glazen bakje. Nu is deze handige pot in een nieuwe variant verkrijgbaar. Bij de Self-watering fowerpot is het 'waterreservoir' stijlvol opgenomen in de vormgeving van de vaas en daardoor minder zichtbaar.

Flinders - Eva Solo Self watering pot - Design voor ieder interieur

Foto: De Self-watering Herbpot (links) en de Self-watering flowerpot (rechts).

Afsluitertje

Nog zo'n handig product is het wine rack. Een stabiel rek dat je op verschillende manieren kunt uitbreiden. Functioneel, stijlvol en nu ook bij Flinders!

Flinders - Eva Solo Wijnrek - Design voor ieder interieur

Christaan staat er op dat we nog even gezellig een wijntje met hem drinken. En al die mooie designproducten vinden wij ook eigenlijk wel een proost waard. Zo gezegd, zo gedaan. Met een heerlijke chardonnay klinken wij op een interessante ontmoeting tussen Amsterdam en Raamsdonk, Brabantse gezelligheid en Deens design.