Normann Copenhagen Norm hanglamp - Het verhaal

On posted by Lieve Gorter in Interieurtrends

Normann Copenhagen Norm hanglamp staat deze week centraal in het verhaal achter... Dat Flinders designtoppers verkoopt moge duidelijk zijn. Dat er achter elk ontwerp een verhaal zit, is vaak wat minder bekend. En als je dan toch een designtopper koopt; hoe leuk is het dan om het verhaal erachter te leren kennen? Dat je elke lijn en vorm begrijpt. Dat jij ziet wat de ontwerper ziet. Kom deze week meer te weten over de Normann Copenhagen Norm hanglamp.

Norm hanglamp van Normann Copenhagen

De Normann Copenhagen Norm hanglamp is voor mensen die van fröbelen en knutselen houden. De lichtgewicht lamp bestaat uit allemaal losse delen die je in elkaar kunt schuiven. En veiligheid staat voorop: de lamp is gemaakt van niet brandbaar plastic. De Norm heeft verschillende ontwerpen, kies hieronder jouw favoriet en knutselen maar!

Norm hanglamp van Normann Copenhagen - Het verhaal

Foto: De drie verschillende Norm lampen.

De Normann Copenhagen Norm 69 hanglamp

De Normann Copenhagen Norm 69 hanglamp is hoekig en rond tegelijk. Dat maakt deze lamp dan ook bijzonder. Door de openingen tussen de 'blaadjes' schijnt genoeg licht om je interieur in het zonnetje te zetten. Heb je een grote ruimte en wil je een wow-effect veroorzaken? Dan kun je de X-large nemen. Daarnaast is er ook een small en large. De Norm 69 is ontworpen door Simon Karkov.

Norm hanglamp van Normann Copenhagen - Het verhaal

Foto: Norm 69 hanglamp.

De Normann Copenhagen Norm 06 hanglamp

De Normann Copenhagen Norm 06 hanglamp is als een bloem zo mooi. Geïnspireerd op de waterlelie brengt de Norm 06 wat vrolijkheid in je interieur. De ontwerper Simon Karkov heeft 3-4 jaar nodig gehad om tot het perfecte ontwerp te komen. En het resultaat mag er zeker wezen! De lamp is in het small, medium en large. Elk formaat heeft een eigen ontwerp. Neem hieronder een kijkje.

Norm hanglamp van  Normann Copenhagen - Het verhaal

Foto: Norm 06 hanglamp.

De Normann Copenhagen Norm 03 hanglamp

De Normann Copenhagen Norm 03 hanglamp is ovaalvormig en deint mee op de golven. De organische vormen geven de lamp een natuurlijke uitstraling. Dat is precies de bedoeling van de ontwerpster Britt Kornum. Ze laat zich inspireren door organische vormen. Minimalisme en een vrouwelijke noot geven haar producten de finishing touch. De Norm 03 hanglamp bestaat uit 39 onderdelen en is in het small (breedte: 53 cm) en large (breedte: 65 cm) verkrijgbaar.

Norm hanglamp van Normann Copenhagen - Het verhaal

Foto: Norm 03 hanglamp.

Snoer en fitting los verkrijgbaar

Handig om te weten: alle varianten van de Norm hanglampen hebben geen snoer en fitting. Normann Copenhagen heeft daar rekening mee gehouden. Speciaal voor de lampen hebben ze een snoer en fitting die je bij ons los kunt bestellen.

Heb je vragen over dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op via 020 30 30 630 of mails ons: info@flinders.nl.