Nieuw: Authentics design

On posted by Renée IJzerman in Interieurtrends

Flinders breidt de collectie voor de feestdagen uit met het Duitse merk Authentics. De design producten zijn simpel en functioneel, bedoelt voor het dagelijkse gebruik. Van tassen tot prullenbakken en van kapstokken tot peper- en zoutstellletjes. Authentics heeft het allemaal in haar assortiment.

Nieuw: Authentics design - Flinders - Design voor ieder interieur

Go Go Go trolley!

De Go trolley is een typisch product van Authentics. Handig, makkelijk in gebruik en zonder al te veel poespas. Deze verrijdbare ladekast is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dus kies een kleur die jij mooi vindt en bij jouw interieur past.

Nieuw- Authentics Design - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Go trolley (€249,-)

Pure hanglamp van Authentics

De Pure hanglamp van Authentics heeft een leuk detail. Je kunt het plastic kapje namelijk gemakkelijk vervangen voor een andere kleur. Als je een lamp koopt, krijg je daar drie kleuren kapjes bij. Zo bepaal je zelf welke sfeer je wilt creëren.

Nieuw: Authentics design - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Pure hanglamp (€50,-)

Functioneel design

Sinds 1981 werkt Authentics samen met designers om tot het 'perfecte' product te komen. En dat doen ze goed. Authentics heeft al meerdere prijzen op haar naam staan voor de combinatie die ze maakt tussen design en functionaliteit van producten.

Nieuw: Authentics design - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Urban Garden (€49,-)
2. Time klok (€39,50)
3. Vase 15 (€19,-)
4. Rollbag (€9,90)
5. Corona (€24,50)

Tord Boontje

Een van de bekende designers die voor Authentics ontwerpt is de Nederlandse Tord Boontje. Zijn kleurrijke ontwerpen zijn een ware toevoeging aan het serviesassortiment van Authentics. Naar zijn idee is het belangrijk dat design mensen blij maakt. En die gedachte past goed bij Flinders :-).

Nieuw: Authentics Design - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Tord Boontje

Hebje vragen over dit artikel? Flinders is officieel dealer van Authentics. Dit betekent dat we alle producten en kleuropties kunnen leveren. Ben je op zoek naar een product en staat deze niet op onze website? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 020 30 30 630 (ma-za 9:00-17:30) of email: info@flinders.nl. Wij helpen je graag verder.