Ngispen Leaves - Het verhaal

On posted by Lieve Gorter in Interieurtrends

NgispeN Leaves staan deze week centraal in het verhaal achter... Dat Flinders designtoppers verkoopt moge duidelijk zijn. Dat er achter elk ontwerp een verhaal zit, is vaak wat minder bekend. En als je dan toch een designtopper koopt; hoe leuk is het dan om het verhaal erachter te leren kennen? Dat je elke lijn en vorm begrijpt. Dat jij ziet wat de ontwerper ziet. Kom deze week meer te weten over de NgispeN Leaves.

NgispeN Leaves

Blaadjes die ervoor zorgen dat je to do lijstjes aan de muur blijven hangen? Het klinkt gek, toch bestaan deze zeker. De NgiseN Leaves zijn kunststof blaadjes met aan de onderkant kleine magneetjes. Als je veel aan je hoofd hebt, is dat geen probleem. Schrijf je to do's op en hang ze aan een magneetbord. Je kunt maar liefst 50 to do lijstjes maken met een pakket van de NgispeN Leaves.

Ngispen Leaves - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Ngispen Leaves €25,-.

Puur natuur

Blaadjes in de natuur hebben verschillende kleuren. De NgispeN Leaves hebben dat gelukkig ook. Er zijn verschillende tinten groen en er is één rood blaadje. Er zijn kleine en iets grotere blaadjes voor wat meer variëteit (16 grote, 34 kleine).

Ngispen Leaves - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: NgispeN Leaves.

Het verhaal achter de Leaves

Achter de NgispeN Leaves zit een verhaal. De ontwerper Richard Hutten was gevraagd door Museum Boijings van Beuningen om het kantoor van het museum in te richten. Het kantoor had een systeemplafond dat erg lelijk was. Het plafond kon niet verwijderd worden. Dus moest Richard er iets anders op verzinnen. Richard kreeg het idee om bladeren en bomen van buiten door te voeren in het kantoor. De blaadjes met magneetjes zijn het resultaat. Het vrolijkte de boel gelijk op en gaf een leuke sfeer in het kantoor.

De NgispeN Leaves voor thuis

Ook voor thuis zijn de Leaves erg leuk en handig. Je kunt ze naar elk metalen object toegooien en je zult zien: ze blijven zitten. Hang de kindertekeningen op de koelkast in de keuken of schrijf die to do lijstjes en hang ze op in kantoor.

NgispeN Leaves - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Ngispen Leaves op (thuis)kantoor.

NgispeN en Richard Hutten

NgispeN is een label dat is opgericht door het wereldberoemde Gispen. NgispeN heeft vooral producten voor projecten en thuis. Achter de ontwerpen zit vaak een verhaal. Een verhaal van Richard Hutten welteverstaan. Hij is de Art Director van NgispeN en heeft veel ideeën bedacht en producten ontworpen voor het label.

Heb je vragen over dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op via 020 – 30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.