New Achiever: Pieter Desmijter van Aldentro

On posted by Geert-Jan Smits in Interieurtrends

Website: www.aldentro.be

Pieter Desmijter is een creatieve jongeling die esthetiek en gebruiksgemak samenbrengt in zijn ontwerpen. Hij probeert alledaagse meubelen net dat ietsje meer te geven zodat ze een meerwaarde gaan vormen voor een interieur. Zijn studio, Aldentro, houdt zich bezig met alles wat met de binnenkant van een woning of bedrijf te maken heeft. De studio heeft al een aantal meubels in de collectie maar Pieter ontwerpt ook meubels en verlichting op maat. Ook het ontwerpen van complete interieurs is iets waarmee Pieter u kan helpen. Hieronder staan twee van zijn ontwerpen. Zie verder: www.aldentro.be

Producten van Aldentro

Deze prachtige boekenplank is nog niet in productie. Hij is prachtig vormgegeven en tegelijkertijd overal in de ruimte te gebruiken. Het ontwerp heeft ook nog geen naam. Heb je een suggestie?

Foto: Squareroot. Dit tafeltje kan een veelvoud aan functies vervullen: opbergmap, bijzettafel, salontafel of zelfs een extra zitplaats. Standaard verkrijgbaar in zwart en wit

Wat vind jij van de ontwerpen van deze jonge designer? Plaats je reactie en laat het ons weten.

Jong talent krijgt nieuw podium

Designrider en Flinders zijn een strategisch partnerschap aangegaan om aanstormend designtalent in een vroeg stadium te ontdekken en een podium te geven. Voor de ‘new achievers’ biedt Flinders zowel op haar website als in Flinders Café in Amsterdam een plek om hun vernieuwende ontwerpen en producten te tonen.

Designrider is een interactief platform voor ontwerpers. Designrider is een multidisciplinair platform waar ontwerpers uit binnen- en buitenland samenkomen om projecten te vinden. Momenteel zijn meer dan 1.300 ontwerpers aangesloten.

Meer informatie over Designrider: www.designrider.com