Muuto Unfold hanglamp - Het verhaal

On posted by Lieve Gorter in Interieurtrends

Muuto Unfold hanglamp staat deze week centraal in het verhaal achter... Dat Flinders designtoppers verkoopt moge duidelijk zijn. Dat er achter elk ontwerp een verhaal zit, is vaak wat minder bekend. En als je dan toch een designtopper koopt; hoe leuk is het dan om het verhaal erachter te leren kennen? Dat je elke lijn en vorm begrijpt. Dat jij ziet wat de ontwerper ziet. Kom deze week meer te weten over de Muuto Unfold hanglamp.

Muuto Unfold hanglamp

De Muuto Unfold hanglamp ziet er industrieel en robuust uit. Bekijk de lamp van dichtbij, pak hem vast en ontdek dat ie flexibel en lichtgewicht is. Dit komt doordat de lamp gemaakt is van siliconen rubber. Dat is wat de lamp zo leuk maakt: industrieel, robuust, lichtgewicht én flexibel.

Muuto Unfold hanglamp - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Muuto Unfold hanglamp.

Ideaal boven de eettafel

De Unfold lamp is niet heel groot. Dit maakt de lamp ideaal voor boven de eettafel. Als je een lange eettafel hebt is het ook mooi om er een aantal boven te hangen. Het licht van de Muuto Unfold lamp is heel rustig. Dit komt doordat de lamp afgesloten is met doorzichtig plastic aan de onderkant. Als je feller licht wilt, kun je deze ook weglaten.

Muuto Unfold hanglamp - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Muuto Unfold hanglamp vanaf de onderkant.

Verschillende kleuren voor je interieur

Muuto Unfold hanglamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het ligt er maar net aan welke kleur in jouw interieur past. Fel paars, geel of blauw zijn goede knalkleuren en fleuren je interieur op. Ga voor zwart of grijs als je meer van donkere tinten houdt.

Muuto Unfold hanglamp - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Muuto Unfold hanglamp in verschillende kleuren.

Muuto en Form Us With Love

De Muuto Unfold hanglamp is ontworpen door Form Us With Love. Form Us With Love is een Zweeds ontwerpbureau, bestaande uit drie ontwerpers. Ze ontwerpen minimalistisch en conceptueel. Dus met weinig poespas. De Muuto Unfold hanglamp is daar een uitstekend voorbeeld van.

Heb je vragen over dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op via 020 – 30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.