Muurstickers van KEK Amsterdam

On posted by Renée IJzerman in Interieurtrends

De muurstickers van KEK Amsterdam zijn nieuw bij Flinders. Flinders breidt haar assortiment constant uit. Zo krijgen we steeds meer mooie, betaalbare designproducten. Daar mogen muurstickers van eigen bodem niet aan ontbreken. Neem hieronder een kijkje en kom meer te weten over deze kekke muurstickers :-).

Muurstickers voor je interieur

De Muurstickers van KEK Amsterdam lijken zo uit de natuur geplukt. Nou bijna dan. Ze zijn geïnspireerd op bossen en dieren en geven je interieur een natuurlijk tintje.

Muurstickers van KEK Amsterdam - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Home Tree 3 muursticker van KEK Amsterdam.

Muurstickers van KEK Amsterdam - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Beestenboel turquoise muursticker van KEK Amsterdam.

Muurstickers voor de kinderkamer of babykamer

Ook voor de kinderkamer of babykamer zijn een heleboel muurstickers ontworpen. Een hondje, een vliegtuig en een brandweerwagen, speciaal voor de kleine liefhebbers onder ons. Maar ook voor de grote liefhebbers zijn ze erg leuk. Zo ook de Kitchen Skirt muursticker (€59,95) of de Industrial Light muursticker (49,95).

Muurstickers van KEK Amsterdam - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Long Dog Larry muursticker (€49,95)
2. Toys for Boys: Airplan muursticker (€69,95)
3. Industrial Light muursticker (€49,95)
4. Toys for Boys: Firetruck muursticker (€79,95)
5. Kitchen Skirt muursticker (€59,95)

Muurstickers met kwaliteit

De muurstickers van KEK Amsterdam zijn weer eens wat anders dan behang of verf op de muur. Bovendien hebben ze een hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn gemaakt van matte muurfolie of van schoolbordfolie. Een voordeel van folie is dat het makkelijk schoon te maken is zonder dat het beschadigt. Zie hieronder hoe leuk het is om met een krijtje iets op het schoolbordfolie te zetten.

Muurstickers van KEK Amsterdam - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Schoolbordboom 2 muursticker van KEK Amsterdam.

KEK Amsterdam

KEK Amsterdam wordt gerund door een drietal. Evert Kok is het creatieve brein achter het Amsterdamse design merk. Daarnaast zorgt Barbara Kok voor de marketing en sales en de financiële zaken laten ze over aan Bas Kok.

Wil je meer weten over KEK Amsterdam en meer producten zien? Klik dan hier. Heb je vragen over dit artikel neem dan gerust contact met ons op via 020 30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.