Moooi Heracleum hanglamp - Het verhaal

Posted by Lieve Gorter in Interieurtrends

Moooi Heracleum hanglamp staat deze week centraal in het verhaal achter... Dat Flinders designtoppers verkoopt moge duidelijk zijn. Dat er achter elk ontwerp een verhaal zit, is vaak wat minder bekend. En als je dan toch een designtopper koopt; hoe leuk is het dan om het verhaal erachter te leren kennen? Dat je elke lijn en vorm begrijpt. Dat jij ziet wat de ontwerper ziet. Kom deze week meer te weten over de Moooi Heracleum hanglamp.

Moooi Heracleum hanglamp

Bij de Moooi Heracleum hanglamp wordt meteen duidelijk waar de lamp op geïnspireerd is: een plant. Een berenklauw welteverstaan, dat is namelijk de Latijnse vertaling van de naam van de lamp. Door de delicate blaadjes die laagje voor laagje zijn opgebouwd uit polycarbonaat krijgt de lamp een natuurlijke look.

Moooi Heracleum hanglamp - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Moooi Heracleum hanglamp.

Moooi Heracleum hanglamp: imposante lamp

De Moooi Heracleum hanglamp is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. In nikkel en koper. Het verschil in kleur zit in de 'takjes' van de lamp. Met maar liefst 63 LED lampjes en zijn bijna één meter doorsnee weet de Heracleum hanglamp de ruimte mooi te verlichten.

Moooi Heracleum hanglamp - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Moooi Heracleum hanglamp in nikkel en koper.

Moooi Heracleum hanglamp is betoverend

De Moooi Heracleum hanglamp past in velen interieurs. Het is een moderne, strakke lamp en tegelijkertijd geven zijn organische vormen een warm en romantisch gevoel. Laat de blaadjes hun betoverende werking doen boven de eettafel of in een grote hal. De lamp verdient een mooie plek waar hij goed te bewonderen is.

Moooi Heracleum hanglamp - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Moooi en Bertjan Pot

De Moooi Heracleum hanglamp is ontworpen door Bertjan Pot. Bertjan Pot is bekend geworden met zijn Random Light in 1999. Bertjan Pot houdt ervan om in zijn atelier te experimenteren. De producten die daaruit voortkomen zijn hierdoor innovatief en creatief. De Heracleum lamp is hier een goed voorbeeld van.

Moooi Heracleum hanglamp - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Moooi Random Light hanglamp.

Heb je vragen over dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op via 020 – 30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.