Loungen in een nestje van Dedon

On posted by Wilma Korrel in Interieurtrends

Voor diegenen die eens wat anders willen dan een tuinbank met tuinstoelen is er de Nestrest: een heerlijk afgeschermd, comfortabel hanghuisje voor in de tuin. Laat je zachtjes heen en weer schommelen en kom tot rust.

De Nestrest is duidelijk geïnspireerd door de natuur. Zonder problemen herken je er een vogelnestje in. Zet hem weg in een natuurlijke omgeving en hij valt niet meer op!

Flinders - Dedon - Design voor ieder interieur

Dankzij de organische, behaaglijke en beschermende constructie, verandert Nestrest een typische tuinbank in een stukje architectuur. Het is gemaakt van 4 cm dikke kunststof, wat een stevig en solide weefsel geeft dat open, ademend en doorschijnend is.

Nestrest van Frety & Pouzet

De ontwerpers, Frety & Pouzet, vonden dat de Nestrest een 'geheime schuilplaats' moest zijn en toch kunnen zien wat er buiten de schuilplaats gebeurt. De constructie is veel lichter dan je denkt, maar is toch wat lastig te verplaatsen in je tuin. Het is gebouwd rond een aluminium frame, weegt slechts 100 kg en is verkrijgbaar in natural en chalk.

Het is de perfecte plaats om te ontspannen, te mediteren of te praten in de buitenlucht. Laat de zwoele zomeravonden maar komen!

Flinders - Dedon - Design voor ieder interieur

Modellen: Hanging lounger ø 200cm, Standing lounger ø 200cm. De Nestrest kost circa € 8.000,- en dat is inclusief het matras. Wil je er ook één aanschaffen, bezoek dan de Dedon winkel in Antwerpen.